Hier, het eerste plaatje van de Mercedes-AMG GT vierdeurs

mercedes-amg-gt-4-leak

Dit moet de - duurdere - vervanger gaan worden van de strafste AMG-uitvoering van de CLS. Doet Mercedes hier een goede zet? Of moet het merk met de ster het volk gewoon een CLS 63 AMG geven?

Een heuse plaagcampagne heeft Mercedes-AMG de laatste weken op poten gezet. Eén die we je grotendeels onthouden, want kijken naar een zwarte schim bovenop een kleurplaat (geen mop)... je hebt hoogstwaarschijnlijk wat beters te doen. Beters, zoals kijken naar een gelekt plaatje van het allereerste vierdeursmodel van AMG!

Inderdaad, het allereerste model. Want geen Mercedes-basis die je ook als 200d kan krijgen, dit model werd van de grond op ontwikkeld door de AMG-divisie. Gerust met een korrel zout te nemen, want onderhuids deelt deze über-vierdeurs de techniek van de E-Klasse en CLS. Voorin waarschijnlijk de gekende 4-liter V8 met twee turbo's die verschillende vermogensversies op de weg mogen zetten. Morgen krijgen we alle info, nu moeten we nog kijken naar dit eerste plaatje. Alleen... is dit nu mooier dan een CLS 63 AMG?

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie