Volvo S60 verstopt zich achter logo-smurrie

volvo-v60-leak

De V60 staat nog maar pas in de spotlight maar wees er maar zeker van dat de S60 niet lang op zich zal laten wachten. Een Zweeds medium kreeg zelfs al een plaatje in handen en stak het prompt onder haar eigen logoboel. Kijk je daar tussen, dan zie je de nieuwe sedan van de 60-reeks.

Wordt het zonder twijfel moeilijk om de V60 en V90 uit elkaar te houden, dan lijkt het dat de sedanbroertje toch verschillend voor de dag komen. Nog steeds subtiel natuurlijk maar de proporties van de S60 zijn een stuk meer gedrongen dan bij de S90. Met een veel kortere overhang achter, subtiele ducktailspoiler en hertekende C-stijl. Onderhuids uiteraard het SPA-platform dat ook dienst doet onder V60, XC60, S90, V90 en XC90. Een familieplatform, zeg maar.

Wanneer we juist de S60 in vol ornaat te zien krijgen is nog niet duidelijk. Wat we wel weten is dat een gloednieuwe fabriek in South Carolina (VS) dit jaar klaar is om met de productie te starten. Waardoor we aan kunnen nemen dat de S60 dit jaar nog zijn debuut krijgt. Hoogstwaarschijnlijk tijdens het autosalon van L.A. eind november.

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 2 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
Waxweazel 13:05
afbeelding van Waxweazel

Dat ziet er heel goed uit !
Alleen jammer dat die achterlichten beetje op die van een VW Passat lijken :s
De grauw grijze kleur staat deze wagen niet echt goed.

Bo Uvier 22:13
afbeelding van Bo Uvier

Eindelijk is er een nieuwe Daewoo Nubira

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws