Volkswagen up! krijgt R-Line-pakket die je looks van GTI geeft

vw-up-r-line-2018_01

Zonder twijfel door de op til staande strengere emissienormen heeft Volkswagen plots terug haar up! ontdekt. Die krijgt de laatste tijd opvallend veel aandacht van het merk uit Wolfsburg. Laatste nieuwtje; een R-Line-pakket.

Met zeven jaar op de teller was het aangenomen dat de up! de komende maanden in alle rust uit mocht bollen naar zijn pensioen. Niets is echter minder waar, want de laatste tijd krijgt het momenteel oudste model in de line-up van Volkswagen plots een hoop aandacht. Denk maar aan de up! GTI bijvoorbeeld, een geinig kleintje met een pittige inborst. Wil je daar de looks van maar niet de "straffe" motor van 115 pk voorin, dan kan je tegenwoordig voor de R-Line gaan.

vw-up-r-line-2018

Die R-Line plaats eigenlijk grotendeels het bumperwerk van de GTI op een reguliere up!. Moet je evenwel thuislaten; de specifieke GTI-velgen en typische rode streepjes rondom. Naast de mechanische updates natuurlijk, want de aangepaste versnellingsbak en remmen (vooraan) blijven ook in de doos liggen. Hij gaat er alvast steeds beter uit zien, de up!. Iets dat we niet meteen van collega's Seat Mii en Skoda Citigo kunnen zeggen. Twee derivaten van die up! die opvallend weinig aandacht krijgen.

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws