Bugatti klaar voor familie-uitbreiding: Sedan of SUV?

bugatti-suv-render_01

Sinds ex-Audi Sport & -Lamborghini baas Stephan Winkelmann aan het roer staat van Bugatti heeft het Franse merk op korte tijd een interessante evolutie doorgemaakt. De komst van een tweede model, de Divo, bijvoorbeeld. Al staat er nog een model in de pijplijn, eentje voor gefortuneerde families.

Al sinds de lancering van de Veyron in 2005 doet het gerucht de ronde dat Bugatti werkt aan een luxueuze limousine. Nu, dertien jaar later is daar nog steeds geen teken van. Al lost CEO van het merk Stephan Winkelmann eindelijk wat meer info omtrent de familie-uitbreiding bij Bugatti. Winkelmann gelooft namelijk in een derde model naast de Chiron en Divo maar is afhankelijk van de andere opperbazen bij de Volkswagen Groep.

bugatti-suv-render

Zonder budget, geen nieuwe Bugatti. En Volkswagen heeft momenteel wat belangrijkere zaken op orde te zetten dan het uitwerken van een nieuwe hypercar voor de hyperrijken. Gaat het licht dan toch op groen, dan laat Winkelmann subtiel doorschijnen dat de familie-Bugatti geen sedan zal zijn maar een SUV. Een logisch gevolg van de SUV-gekte in autoland.

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 2 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
KevinS 00:58
afbeelding van KevinS

Het kan aan mij liggen maar die SUV lijkt wel verdacht veel op een Renault Koleos.

Yvesw 09:42
afbeelding van Yvesw

Het is dan ook een "render" van een tijdje terug. ;-)

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws