BBC maakt nieuwe Top Gear-hosts bekend

2019-top-gear-presentatoren

Met het vertrek van Matt Le Blanc moest de BBC voor de zoveelste keer op zoek naar een nieuwe presentator voor zijn cultshow TopGear. Na lang zoeken heeft het de Amerikaanse acteur nu vervangen door niet één maar twee nieuwe gezichten.

De twee nieuwe gezichten zijn Paddy McGuinness en Andrew Flintoff, en zullen Chris Harris vervoegen als de drie protagonisten van de show. Rory Reid, tot voor kort ook een hoofdrolspeler, wordt dan weer op een zijspoor geplaatst, maar zal net als Sabine Schmitz wel nog te zien zijn in de bonusshow Extra Gear. McGuinness en Flintoff zijn buiten het Verenigd Koninkrijk minder bekend, maar de komiek en voormalig kapitein van het Britse cricketteam genieten over de plas wel van een zekere sociale status.

Controverse

Toch zal de keuze voor beide heren op de nodige controverse kunnen rekenen. Niet in het minst omdat het sinds het vertrek van het originele trio Clarkson, May en Hammond, oeverloos is blijven zoeken naar geschikte kandidaten om de coryfeeën te vervangen. Het is nog maar de vraag of Harris, McGuinness en Flintoff die zware last op zich zullen kunnen nemen.

Intussen zijn de opnames voor het nieuwe en 26e seizoen dat begin januari op het scherm te zien zal zijn volop bezig. Opmerkelijk is wel dat Le Blanc en Harris de eerste afleveringen nog voor zich zullen nemen, terwijl het nieuwe trio presentatoren pas later in actie komt.

Auteur: Auteur: Pieter Ameye
Reacties: 1 reactie

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Wim 11:48
afbeelding van Wim

hopelijk doen ze weer niet alsof ze van dag 1 beste vrienden zijn... :s

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws