Heet: Opel Rekord (Render)

opel rekord render 2018

Nu Opel onder de vleugels van PSA is geplaatst is het eigenlijk geen tijd voor folietjes. Maar wat als de opperhoofden bij Peugeot en Citroën het Duitse Opel toch de toestemming geven om een nieuwe vlaggenschip te bouwen. De terugkeer van de Rekord? Wij voelen 'm.

Vraag je het Opel, dan hebben ze daadwerkelijk een vlaggenschip in haar gamma. Twee zelfs; de Insignia en Grandland X. Alleen kan je moeilijk spreken van enige emotionele waarde bij beide rakkers. Goed spul, daar niet van, maar geen auto's om van te dromen. Maar wat als Opel aan het dromen mag?

opel rekord render 2018

Spanjaard Luis Carlos Moreno ging alvast aan het werk om een vlaggenschip van de toekomst te prepareren voor Opel. In één ruk stoft hij daarvoor het Rekord-naamplaatje af. Waardoor het eens niet over een grote bling-bling SUV gaat. Nee, de Rekord volgens Moreno is een langgerekte vierdeurscoupé die Opels nieuwste designtrekjes overneemt.

opel rekord render 2018

Het resultaat ziet er om duimen en vingers af te likken uit. Was de Insignia de Audi A6 voor het werkvolk (gezien zijn ruime afmetingen voor een lage prijs), dan kan deze Rekord de Mercedes CLS voor de gewone man zijn.

opel rekord render 2018

Hoop echter maar niet dat Opel plannen heeft om gerief zoals dit op de markt te brengen. Eerst volumemodellen maken met Franse technologie.

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie