Terry, haal popcorn! Carlos Ghosn organiseert persconferentie op 11 april

carlos ghosn arrest

Carlos Ghosn, de gevallen topman van de Renault-Nissan-Mitsubishi-alliantie heeft besloten volgende week zijn radiostilte te doorbreken. Via een zelf georganiseerde persconferentie wil hij zijn kant van de feiten uit de doeken doen. Lijken, die gaan er uit de kast vallen.

Als een echte Julian Assange laat gewezen topman Carlos Ghosn via Twitter weten dat hij volgende week een persconferentie plant. Uit vrees voor het vroegtijdig snoeren van de mond geeft hij niet vrij waar die conferentie plaats zal vinden. Wel geeft hij te kennen dat het zijn beurt is om het verhaal te vertellen omtrent zijn arrestatie. Het recept voor een film, zonder twijfel.

Het ziet er namelijk naar uit dat Carlos de nodige lijken uit de kast wil trekken om zijn eigen huid te redden. Een huid die volgens de topman gevild moest worden omdat hij plannen had Renault en Nissan te laten samensmelten. Langs de kant van de alliantie gaat het verhaal echter niet verder dan dat Ghosn gearresteerd was voor fraude. Zo zou hij miljoenen van de automerken gestolen hebben om zichzelf te verrijken. Via vastgoed, trouwfeesten,...

Meer nog, de laatste berichten vanuit Japan doen vermoeden dat de man weer spoedig gearresteerd zal worden, door het opduiken van nieuwe bewijzen. Zo zou Ghosn miljoenen van de alliantie verkast hebben naar een autobedrijf in Oman. Een arrestatie voor 11 april om Ghosn de mond te snoeren? Het zal de samenzweringdenkers alleen maar sterken.

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws