"Nieuwe Audi A4 wordt stuk sportiever"

audi a4 avant

Audi belooft in een video op sociale media dat de volgende generatie A4 een stuk sportiever voor de dag moet komen. Met uitgebreide knipogen naar de oer-Quattro van het merk. Een designrichting die we ook al bij de nieuwe A1 opmerkten.

Is de huidige generatie A4 nog een duidelijke evolutie op zijn voorganger, dan moet diens opvolger complete revolutie uitstralen. Dat is althans waar de exterieurdesigner van de nieuwe A4, Francesco D'Amore, op mikt. De nieuwe A4 moet ons duidelijk terug doen denken aan de oer-Quattro vanuit de jaren 80. Niet nieuw, dat idee, want ook de huidige A1 vertoont trekjes van de Quattro.

Morgen moet je de nieuwe generatie A4 evenwel nog niet bij de dealer verwachten. De huidige generatie werd nog maar in 2015 gelanceerd waardoor wordt aangenomen dat de nieuwe nog wel even op zich laat wachten. Meer nog, de A4 zou dit jaar nog een stevige facelift krijgen met mild hybrid-motoren onder de kap. Of Audi verrast ons dit najaar met een compleet nieuwe versie natuurlijk. Al zouden we daar niet op hopen.

Bekijk HIER onze render van de nieuwe A4 Avant!

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws