Aanbieders elektrische deelsteps trekken massaal uit Brussel

elektrische deelstep brussel

Zowat een derde van de elektrische steps die momenteel "te leen" zijn in Brussel zullen binnenkort uit het straatbeeld verdwijnen. Verschillende aanbieders trekken de stekker uit de Europese hoofdstad wegens aanhoudend vandalisme en misbruik van de deelstep. Wind, Hive en Tier halen alvast meer dan 1.000 steps uit onze hoofdstad.

Als paddenstoelen schoten ze uit de grond, de elektrische deelsteps in Brussel. Het verval lijkt echter onnoemelijk snel ingezet, want nog geen 2 maanden na introductie hebben enkele grote spelers besloten Brussel terug te verlaten. Specifiek gaat het over Wind, Hive en Tier, drie aanbieders van elektrische deelsteps in Brussel die goed zijn voor zowat een derde van het totaal aantal elektrische deelsteps in Brussel. Tier verlaat Brussel en neemt daarmee 50 deelsteps mee, in het geval van Wind en Hive gaat het over maar liefst 500 en 800 exemplaren. Dat lezen we vandaag in La Denière Heure.

Serieuze klap

Dat zijn in totaal 1.350 steps die zullen verdwijnen uit Brussel. Wetende dat er momenteel zo'n 4.000 deelsteps in de Brusselse straten staan is dat een serieuze klap in het aanbod. Het nieuws is trouwens opvallend. Want aanbieders Wind en Hive streken nog maar in juni en juli neer in Brussel.

Aan de bodem van het vertrek ligt het aanhoudende vandalisme, foutief gebruik, hoge kosten en de moordende concurrentie.

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 4 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties (4)

Plaats een reactie
Hendrik 22:02
afbeelding van Hendrik

ZEER goed nieuws....al die idioten die de straten echt onveilig maken en hun step stallen waar het hun uitkomt, liefst op de oprit of stoep van een ander..

andre123 12:44
afbeelding van andre123

vandalisme ,foutief gebruik ,hoge kosten...
dat beloofd voor zij die geloven in de deelauto,en er alles aandoen om hem te promoten..
als het zo evolueert zal het deelmodel snel begraven zijn.

Mathieu 12:36
afbeelding van Mathieu

En zo graaft de Belg iedere keer zijn eigen graf. Waarom komen al die regels er zoals trajectcontroles, flitpalen, ...? Gewoon omdat er bij de hardleerse Belg geld te rapen valt.

andre123 15:13
afbeelding van andre123

tja,bij velen werken regeltjes nu eenmaal als een rode lap op een stier,
en of we het hier dan altijd alleen over hardleerse BELGEN hebben is nog maar de vraag

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws