Maf: Chauffeur in geplette Nissan 350Z komt er vanaf met schrammetje

Nissan 350Z crash

In de Amerikaanse staat New York kwam deze week door een crash een Nissan 350Z onder de omgevallen oplegger van een vrachtwagen. De chauffeur van de geplette 350Z kwam er miraculeus vanaf met een schrammetje op zijn vinger.

Kijk je naar bovenstaande afbeelding, dan kan je niet ontkennen dat de 350Z die betrokken was bij het ongeval op de I-787 in New York er vooral uit ziet als een pannenkoek. De kans op overlevenden lijkt dan ook nihil... maar niets is minder waar. Want de chauffeur van de rode coupé overleefde het ongeluk als bij wonder.

Van chauffeur naar passagiers

Tijdens een inhaalmanoeuvre op 26 september zou het mis zijn gegaan. Om een nog onduidelijke reden zouden de vrachtwagen en Nissan in aanraking zijn gekomen waarna de vrachtwagen volgeladen met 18 ton bloem omkantelde op de 350Z.

Nissan 350Z crash

De chauffeur van de 350Z werd door de klap van de bestuurdersstoel richting de passagiersstoel geduwd. Als bij wonder werd de passagiersruimte minder hard geplet dan de linkerkant van de wagen. Op 30 minuten wist de brandweer de chauffeur te bevrijden. Gevolg van dit zwaar ongeluk voor de chauffeur? Een verwaarloosbare wonde aan de vinger. Ook de vrachtwagenchauffeur was trouwens ongedeerd.

Bedankt voor de tip Yannick!

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie