Autofans videotip: Rijtest nieuwe BMW 5-serie 2010 door Autocar

Dat de nieuwe 5 serie nu al een verkoopstopper gaat worden is niet moeilijk te voorspellen. Hij ziet er een stuk braver uit dan zijn Bangle voorganger, maar dat zal alleen maar meer mensen aantrekken dan andersom. Er zijn natuurlijk ook sportpaketten genoeg op je nieuwe 5 wat op te smukken. Autocar is één van de eerste die zijn videorijtest publiceerd. Over een quasi perfecte wagen kan je weinig aanmerken, desondanks zijn ze niet helemaal positief. Filmpje bij meer lezen.

 

Reacties: 3 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties (3)

Plaats een reactie
Karel 10:48
afbeelding van Karel

Dit boven de E-klasse hoor

Henk 22:09
afbeelding van Henk

Geef mij de E klasse maar.. loopt trouwens altijd voorop in deze klasse. Zo'n pook in het midden en die drukte, is niet helemaal meer van deze tijd en dat hebben ze bij Merc. begrepen.

Techno Patat 15:48
afbeelding van Techno Patat

de E-klasse denk ik, iedere keer dat ik hem zie/tegenkom denk ik: damd wat een mooie wagen, en in het interieur is het ook thuiskomen!
maar iedere keer dat ik deze zie denk ik, oej, een platte 5gt of 7 reeks, het springt er niet uit, en is in mijn ogen eerder een evolutie van de vorige beamers...

kben vooral benieuwd naar de M5, als die met de twin turbo v8 komt, en een uiterlijk dat niet echt straalt (zoals de huidige) is het voor mij officieel: bmw is slecht bezig

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws