Autofans videotip: Fifth Gear test de Honda CR-Z

De Honda CR-Z is een beetje een vreemd beest. Het moet een sportieve hatch-coupé zijn met een groen geweten. Vreemd genoeg sprint hij in 10 seconden naar de 100 km/u, niet echt geweldig sportief dus. Ook is hij met een C02 uistoot van 117 gram niet enorm groen te noemen. Misschien leren we meer uit het filmpje bij meer lezen.

 

Reacties: 4 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties (4)

Plaats een reactie
Alex 14:46
afbeelding van Alex

ziet er heel geloofwaardig uit. interieur lijkt met heel knap .

Wim 20:43
afbeelding van Wim

interieur is idd heel knap, deze motor moet je eigenlijk meer zien als een 1.5 "turbo", maar dan ipv een turboboost een elektroboost :)

Anonieme gebruiker 19:01
afbeelding van Anonieme gebruiker

Net onder de 6l / 100 km is allesbehalve middelmatig voor een wagen die 200 km/h haalt en in minder dan 10s naar 100 snelt. Het verbruik is superlaag, maar de prestaties mogen nog beter.

". Ook is hij met een C02 uistoot van 117 gram niet enorm groen te noemen". Auteur begrijpt blijkbaar niet dat groen meer is dan CO2. 117g C02 is behoorlijk laag, vooral als je bedenkt dat dit een benzine is met alle voordelen vandien: veel minder roet en NOx dan een gelijkaardige diesel. Deze Honda verdient zijn "groener" imago, men zou beter 2x nadenken voor men een roet uitstotende diesel een aftrek geeft vanwege zijn lage CO2.

B4 16:42
afbeelding van B4

Bij Honda Antwerpen staat deze al in de showroom! Morgens eens gaan bekijken.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws