Autofans videotip: Chris Harris test de Ferrari 599 GTO

De nieuwe GTO mag gezien worden. 661 pk, 100kg lichter(dan de 599 GTB) en een 0 naar 100 sprint in amper 3.35 seconden. Het beste aan de GTO is natuurlijk het waanzinnige lawaai dat de twaalfcilinder maakt. Dankzij goede camera positionering van EVO kan je goed de chauffeur meevolgen. Genieten bij meer lezen.

Reacties: 3 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties (3)

Plaats een reactie
Louis 22:13
afbeelding van Louis

Allemaal heel leuk,

maar ik vind dat de nieuwe Ferrari's niet meer gemaakt worden met het hart, maar met het hoofd.
Elke nieuwe Ferrari is bedoeld om goed te verkopen, en vooral geld te verdienen, niet om de liefhebbers te plezieren. Van mij mogen ze weer eens een echte Ferrari maken als de F40...

MVG
Louis

Quin 11:38
afbeelding van Quin

Met de huidige veiligheidsvoorschriften waar auto's aan moeten voldoen, is dat vrijwel onmogelijk om nog een auto, puur uit emotie te maken.

Ze moeten op zodanig veel letten dat van het oorspronkelijk concept meestal weinig overblijft, wat jammer is, want wagens zoals vroeger gaan we nooit meer zien.

We mogen toch nog blij zijn dat, ondanks al die regeltjes en toch nog mooi design wordt geleverd ;)

Techno Patat 18:40
afbeelding van Techno Patat

en toch is de mclaren f1 een auto uit het hart, met veel emotie, geweldige techniek en snelheid! en bovenal, de enige auto OOIT die op eigen kracht wegreed na de euro Ncap crashtest! geen assen geplooid, enkel (zware) body damage!

http://www.youtube.com/watch?v=mUPq760LC00

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws