Autofans videotip: BMW M3 Coupe vs Mustang GT 5.0

Het duel waar we allemaal op zaten te wachten! Correctie, waar ze in de US of A blijkbaar op zaten te wachten. De laatste Mustang heeft een gloednieuwe 5.0 V8 die ongeveer net zoveel pk levert als de 4.0 V8 uit de BMW. De Camaro heeft zijn pony car handling al verloren, deze Mustang doet daar nog een schepje bovenop, maar kan hij het halen tegen een M3? Een verrassend resultaat bij meer lezen.

 

Reacties: 7 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties (7)

Plaats een reactie
Nathan 10:48
afbeelding van Nathan

Minder dan 1/10sec verschil op de track, proper. En de dragrace had wat beter gemeten kunnen zijn (High speed camera?). Leuke filmpjes niettemin!

Wim 12:42
afbeelding van Wim

de Mustang heeft een grote vooruitgang gemaakt, ze hadden wel even mogen vermelden dat de bmw niet meer vd jongste is en dat hij met automaat sneller is :)

Bouncing Bullet 21:14
afbeelding van Bouncing Bullet

Ja, maar dan hadden ze ook duidelijker mogen zeggen dat de M3 last heeft van fade op de remmen. Die filmpjes van motortrend zijn nooit echt 100%, vind ik en ze zijn TE amerikaans. :p

Bart 22:14
afbeelding van Bart

american powerrrrrrrrrrrrrrrr !!

BizkiD 22:19
afbeelding van BizkiD

Vond ik ook een beetje te Amerikaans, maar voor de rest chapeau voor Mustang.

Vish 22:28
afbeelding van Vish

en ze vergeten ook te vermelden dat de mustang (vooral koppeling) na die opnames in de vuilbak kon terwijl die BMW nog 10 jaar rustig verder kan rijden.

én dat de BMW veel beter en luxueuzer is afgewerkt. Maar daar hebben amerikanen lak aan , zolang er maar cupholders genoeg zijn... amirite?

911 18:12
afbeelding van 911

Alle BMW's onder de 5 serie zijn simpel en goedkoop afgewerkt!
Door de toeters en bellen bij de mustang komen de minder goed afgewerkte zaken wat meer naar voren, maar als totaal ziet het er toch luxer en beter uit. Bij een BMW komt na 10 jaar blauwe rook uit de uitlaat en is het kostenplaatje torenhoog.. Mustang heeft een automaat, dus 10 jaar garantie zeg maar. Techniek van de Mustang is zeer betrouwbaar, doorat ze al jaren dezelfde techniek laten evalueren net als bij Subaru o.a. en dat maakt dat een motor uiteindelijk veel sterker en betrouwbaarder is met enorme tuning mogelijkheden met de minste problemen. Zo weer een BMW liefhebber met de voeten op de grond gezet;-).

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws