Videotip: Fast and Furious 5: Fast Five

Update:**** foto's van de set in onze galerij: Beste autofans, eind 2011 komt er een vijfde film van "The Fast and the Furious" reeks. Sommige onder jullie denken: "eindelijk!", anderen houden hun hart al vast voor oneindig opschakelen. In deze soort films hebben alle auto's namelijk 24 vitessen... of zo lijkt het toch. In deze vijfde film zien we onder ander de oude cast terug uit deel één en twee. Een goede keuze van regisseur Justin Lin. Wij hebben o.a. de trailer voor u!

Bekende gezichten: Vin Diesel, Paul Walker, Tyrese Gibson, Dwayne Johnson, Ludacris, Jordana Brewster en vele anderen zijn dus weer van de partij! Het verhaal is vrij simpel: Brian O'Conner (Paul Walker) wordt partner in crime met Dom Toretto (Vin Diesel).

Sinds Brian en Mia Toretto Dom uit de gevangenis hebben "geholpen" zijn zij over vele grenzen getrokken, in een poging te politie te ontwijken. Helaas hebben ze zichzelf in het nauw gedreven in een uithoek van Rio de Janeiro. Om terug van hun vrijheid te kunnen genieten, moeten ze nog één klus zien te klaren. Heel hun team ervaren racers wordt samengebracht, in een poging de corrupte zakenman -die hen dood wil- terug te pakken! Jammergenoeg is die zakenman niet de enige die ze tegen zich hebben.

Politieman Luke Hobbs (Dwayne Johnson) is "one of the force's finest". Wanneer hij op de zaak gezet wordt wordt hij zelf onzeker over wie er nu "the good guys" zijn en wie "the bad guys". Hij kan dus niet anders dan af te gaan op zijn instinct. Spektakel verzekerd!

Wil je deze trailer in HD zien klik dan

hier.

Reacties: 3 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties (3)

Plaats een reactie
Mesoerrie 10:22
afbeelding van Mesoerrie

yes, Jordana Brewster :D

Yvesw 18:22
afbeelding van Yvesw

Dat dit zelfs überhaupt op een autowebsite komt... Dit heeft evenveel met auto's te maken als een v12 met greenpeace...
Kom op jongens! Jullie kunnen beter! *zwaait met het vingertje*

Anonieme gebruiker 18:03
afbeelding van Anonieme gebruiker

ik hoe van dezen film,s

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws