Autofans videotip: brullende Chevrolet Corvette Z06, Ford Mustang Boss 302 en Mercedes SLS vliegen over Laguna Seca

Gisteren waren de hoogtoerige V8 en de V10s van de Ferrari 458, Audi R8 GT en Lexus LF-A onderwerp van de videotip. Vandaag zoeken we luiere achtcilinders op met de 5.0 liter uit de Boss Mustang, de 6.2 liter uit de SLS AMG en de 7.0 liter uit de Corvette Z06. De SLS is de krachtigste en de snelste naar de 100 km/u, maar de Vette maakt gehakt van de SLS op het circuit. Als we de tijden mogen geloven.

Chevrolet Corvette Z06

Ford Mustang Boss 302

Mercedes SLS AMG

Reacties: 3 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties (3)

Plaats een reactie
chuwie 18:47
afbeelding van chuwie

man man, de tijd verschillen, zijn GIGANTISCH!

Wim 19:27
afbeelding van Wim

het lijkt er op dat de Corvette de snelste was van de hoop, zelfs 2sec sneller dan de laatste nieuwe GT-R :)

Techno Patat 22:02
afbeelding van Techno Patat

De SLS, Hands down, balls off! Man dat gedonder :o!! Zochten ze niet the best drivers car? Wel in elk filmpje dat ik gezien heb zat die man serieus te kijken, en in de SLS met een glimlach waar een breedsmoel kikker wel eens verliefd op kan worden! Zegt toch wel iets niet? */fanboy*

Nee serieus: Ik zou, ook al zou ik geen Benz-lover zijn, het liefst met de SLS rondgaan, klinkt het best vind ik, heeft een heeeel erg leuke koppelkromme en is het leukst om in te zitten (op de LFA na dan, wat een interieur heeft die lexus!!)

Hoewel ik moet toegeven dat een Boss 302 dicht in de buurt komt! Ik heb er al een in real life gezien en echt een heeel erg vette en mooie auto! (vind ik van de 'gewone' stang ook al, maar deze slaat alles!)

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws