Autofans videotip: Chris Harris jaagt in zijn XKR-S een XJ220 op

De Jaguar XJ220 is één van mijn all time favorites. Niet alleen had ik hem boven mijn bed hangen, hij wordt gewoon cooler met de jaren. 19 jaar heeft het geduurd voordat Jaguar een zogezegd even snelle wagen kan produceren. Ik zeg zogezegd, want met deze 550 pk sterke XKR-S is dat niet echt geslaagd. Ervaren racepiloot en topjournalist Chris Harris heeft dan ook alle moeite om de XJ220 bij te houden op de ring. Filmpje bij meer lezen.

Reacties: 1 reactie

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Techno Patat 18:35
afbeelding van Techno Patat

Chris harris ZIJN XK-RS? Ik ben hem 2x tegengekomen in 1 weekend en dat was op Spa en daarna op Nordsleife met ZIJN SLS vertelde hij! Hij heeft ermee gereden, filmpje gemaakt en er nogal lauw op gereageerd! Om er de opeenvolgende weken continue mee in z'n hoofd te zitten en hij heeft er uiteindelijk een gekocht :D!

Het filmpje is wel leuk :p! De XJ220 rijdt hem gewoon zoek :p, die man in de XJ is al aan de oude kant, heeft al 20 jaar daar niet meer geracet en durft dus niet voor de volle 100% te gaan! Maar de man kan toch rijden! Ik ken de ring nu al voor 80% en ik kan toch zeggen dat ik met m'n Volvotje al wat van een tijd kan neerzetten maar dit is SCHITTEREND gewoonweg!!!

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws