Savage Rivale Roadyacht GTS bevestigd voor 2012

In 2009 schreven we over een mooie nieuwe Nederlandse supercar. Halfweg dat jaar was de eerste rijdende variant goed genoeg voor een tweede artikeltje en vandaag kan je hier lezen dat de Rivale Roadyacht GTS in 2012 in productie zal gaan en zijn debuut zal maken op een exclusieve show in het Midden Oosten. Intussen zitten ze bij Savage niet stil en ontwikkelen ze een systeem voor een open variant. Daarnaast staat er ook een GTR op de planning, eentje die speciaal voor circuit is afgesteld.

Die krijgt meer vermogen en wordt voorzien van carbon onderdelen. De eerste Savage Rivale Roadyacht GTS zou in 2013 worden geleverd. We geven nog even mee dat de Rivale Roadyacht GTS een vierdeurs auto is. Men wil er een nieuw record voor vierdeursauto's mee gaan neerzetten op de Nordschleife.

Laatst gepubliceerd

Reacties (5)

Plaats een reactie
Yvesw 14:08
afbeelding van Yvesw

Man wat ben ik verkocht aan dat ding! Het filmpje laat echt zien waarom zulke wagens gemaakt worden... Niet om de strafste rondetijd neer te zetten op die nürnbergbaan, maar om gewoon te genieten van de rauwe sound, omgeving,etc...
Ik had er een paar jaar geleden een slecht gevoel over, maar nu laten ze echt zien dat ze dezelfde denkwijze hebben. Van mij mag dit ding nog trager over de Nürnbucht gaan als een clio, als je er maar plezier mee kan beleven!

Yvesw 14:33
afbeelding van Yvesw

@Patat: Ik heb niets tegen die plaats, een hemel op aarde voor de auto-enthousiasteling, maar constructeurs mogen zich er niet zo op viseren... Als je zo'n wagen koopt ga je niet elke week naar de Nürnburg... Je wilt er vooral plezier mee hebben... En dat wordt nogal eens vergeten door constructeurs (bv. Mclaren MP-4-12-VeelGetallen-C die 0,0 emotie heeft of Aston Martin's die te hard zijn afgeveerd,...).

Hij ziet er wel beter uit als "coupe" dan als cabrio ja ;)

Yvesw 14:40
afbeelding van Yvesw

Die achterdeuren zijn inderdaad conceptcar waardig :p

Uw reactie