Videotip: Audi's Truth In 24 II

Truth in 24 is een documentaire van Audi over hun aanloop naar en overwinning tijdens de 24 uren van Le Mans. In 2009 brachten ze reeds het eerste deel uit over hun victorie tijdens de 24 uren van Le Mans in 2008 tegen de snellere Peugeots 908. Nu heeft Audi vervolg gemaakt, Truth in 24 II. Deze is onlangs in première gegaan in Los Angeles en handelt over de hectische Le Mans van 2011.

2011 was weer een episode op Circuit de la Sarthe om niet vlug te vergeten toen twee van de drie Audi R18's binnen 16 uur al buiten strijd waren door accidenten. Alan McNish en Rockenfeller maakten toen beiden een aanraking met een Ferrari uit een andere klasse en sloegen daardoor spectaculair tegen de rand. Uiteindelijk ging de enige overblijvende Audi (nr2) bestuurd door Marcel Fässler, André Lotterer en Benoît Tréluyer toch nog met de overwinning lopen door een indrukwekkend foutloze race te rijden.

De volledige documentaire komt deze maand uit en zal gratis downloadbaar zijn op iTunes. De trailer belooft al veel goeds voor al wie zich er ook maar een beetje in interesseert. De stem over de radio die aarzelend "Alan, are you ok?" vraagt roept alvast een beetje rillingen door je lichaam.

Deel 1 (Truth in 24 I) is nog steeds te vinden op iTunes. Audi's strijdwapens voor de volgende editie zijn ook al voorgesteld.

Reacties: 0 reacties

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws