Mighty Car Mods seizoen 5 première: Nissan 180sx driftcar

MCM Nissan

Hun vorig seizoen sloot af met een schitterende street cred on a budget episode waarin ze een Golf 3 meer van het illusoire street credibility gaven. Het nieuwe vijfde seizoen begint minstens even goed met deze Nissan 180SX die ze gekocht hebben voor 600 dollar.

Mighty Car Mods is een australische webserie die handige tips geeft omtrent je eigen wagen gecombineerd met hun eigen vorm van Australische humor en hun eigen muziek. In deze première van seizoen 5 stellen ze hun nieuw project voor. Marty heeft zijn Subaru verkocht om een echte dirty Nissan eigenaar te worden.

Deze 180SX die ze gaan ombouwen naar een driftcar heeft alvast veel verrassingen in petto voor Moog en Marty. Om het project tot een goed einde te brengen halen ze er Obi-Nissan-Kenobi Andrew bij. In dit eerste deel inspecteren ze de wagen en gaan ze op zoek wat er juist mis is met de SR20DET motor die onder de kap ligt.

Laatst gepubliceerd

Reacties (3)

Plaats een reactie
Yvesw 11:35
afbeelding van Yvesw

Must see voor alle autofans deze mannen. Hoewel het programma evenveel automotive diepgang heeft als Top Gear bezitten ze gewoon een flair die je maar weinig tegen komt.

Nathan 11:46
afbeelding van Nathan

Evenveel "automotive diepgang" (wat bedoel je hier overigens mee)? Veel dieper dan een motor uiteenhalen, cilinders op drukverlies testen en harp spelen op een radiator kan het toch moeilijk worden? ;)

Yvesw 12:06
afbeelding van Yvesw

Ik bedoel er mee dat - net zoals Top Gear - het een autoprogramma is dat niet zozeer over wagens gaat. Op een politieke correcte manier :-p
Ik noem ze dan ook de Top Gear van de Honda Civic racers. En geloof me, dat bedoel ik echt als compliment! :-)

Uw reactie