Melk halen in je BRZ

Subaru BRZ melk halen

Of ik ooit nog een vagere titel ga schrijven betwijfel ik, maar over meer dan melk halen in een BRZ gaat dit filmpje niet. Twijfel je nog om een BRZ te kopen? Subaru van Spanje probeert je alvast op deze manier te overtuigen.

Alhoewel het Youtube filmpje de veelbelovende titel Ghymkana BRZ meekrijgt valt er niet veel ghymkana te zien. Een paar nutteloze drifts hier en daar, een mooi huis en een vrouw die in slow motion uit haar bed komt. Drie en een halve minuut is misschien een beetje teveel van het goeie maar we geven Subaru van Spanje toch een 6/10 voor de moeite.

Slaap jij trouwens ook met alle lichten in je kamer aan? Raar volkje, die Spanjolen.

Onze rijtest met de Subaru BRZ kan je hier lezen, die van Toyota-broer GT86 hier.

Voor wat échte ghymkana verwijzen we je graag door naar dit Youtube filmpje. Echte parking-lot skills.

Auteur: Auteur: Nathan
Reacties: 15 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties (15)

Plaats een reactie
Techno Patat 13:54
afbeelding van Techno Patat

Owkej, die parkinglotskills waren wel zot! Ik krijg hem nog zo snel niet in achteruit en hij is al aan het driften aan z'n volgende bocht :p!

Over het BRZ filmpje: Voor die zou ik ook wel om wat melk rijden! Maar dan zou ik denkek toch wel ietsje om rijden om wat mooiere banen te hebben! Want in het grootste deel van die baantjes zou ik geen driftje durven smijten :p!
Over die lichten: misschien hebben ze wel superduper-fancy domotica die hun wakker maakt met licht? je weet maar nooit in crisislanden :p!

Wel een bummer dat hij een helm aanhad als hij die boerderij opreed! Maar ik geef de spanjolen een 8/10 voor het fimpje!

Yvesw 18:17
afbeelding van Yvesw

Met de lichten aan slapen tot daar aan toe, maar uw wederhelft die met een t-shirt/broekje combinatie slaapt... Dat begrijp ik niet!!!
Dat is zo'n concept in de filmwereld dat uit Amerika komt overgewaaid. Daar worden alle "slaapkamerscenes" (nee, niet de vieze) gefilmd waarin beide partners een pyjama aanhebben. Ass if zo'n jonge deerne een pyjama draagt (pun intended). mokt iets over stomme preutse Amerikanen met de grootste afzetmarkt van Porno

O.t.: Er wordt wel knallend mee gereden al is het spijtig dat ze er geen nummerplaat hebben opgeplakt. Ook keur ik het niet goed dat de man zomaar vertrekt en de broodrooster laat opstaan... Levensgevaarlijk...

Alfred 18:51
afbeelding van Alfred

Om nog maar te zwijgen over de mishandeling op een koude motor zo vroeg in de ochtend!

(lol)

Techno Patat 19:17
afbeelding van Techno Patat

Sanne slaapt ook altijd met pyjama, en in de zomer met het warme weer dus met zo een broekske... Dus dat een deerne dat ook doet kan ik (jammer voor die kerel) wel geloven!

En idd, dacht ik ook: niet met koude motor kerel! Maar toen bedacht ik me: ik drift m'n uitrit ook met koude motor.... Gewoon op koppel laten werken en geen toeren maken :)!

Yvesw 19:40
afbeelding van Yvesw

Arme Patat... :-) Hier is het naaktliggerij troef! :-p

Koude motor? Das toch een pers- demowagen... Die hebben nog nooit koud gestaan :-p Om nog maar te zwijgen over de koppeling die in zo'n wagens mishandelt wordt dat het een lieve lust is. :-)

Techno Patat 21:49
afbeelding van Techno Patat

Owkej, best dat ik je tijger niet ken! Want ik beeld me altijd zo een situaties voor! Geef eens details: naakt naakt? Of naakt bijna naakt :D (eeeen nu is het wachten op de on-topic-vingerwijzende-moderator)?

MODERATOR: Gelieve on-topic te blijven!

Yvesw 22:29
afbeelding van Yvesw

Naakt naakt uiteraard. Een pyjama is toch veel te warm man? Zelfs in de winter!

Techno Patat 13:11
afbeelding van Techno Patat

vind ik ook! Maar dat krijg ik niet uitgelegd aan madam Patat :'(!

Alfred 15:10
afbeelding van Alfred

Omdat ge dat niet strategisch aanpakt!

Al eens geprobeerd dat slaapkledij extra belastend is voor het milieu door het extra wassen? Of dat het geld voor die slaapkledij beter gebruikt kon worden voor schoenen of handtassen! Elke vrouw is daar zot van! (</cliché>)

Als dat allemaal niet helpt moet je het ultieme wapen bovenhalen: van naakt te slapen val je af, vrouwen en gewicht is nog zo'n cliché! ( http://nl.elle.be/Love-Sex/Sex/6-redenen-om-naakt-te-slapen )

Techno Patat 16:34
afbeelding van Techno Patat

een linkje die rechtstreeks naar de madam haar mailbox gaat zie!

Mesoerrie 19:31
afbeelding van Mesoerrie

goed filmpje, al moet je hier helaas goed zoeken om zulke baantjes en terreinen te vinden (en anders heb je voor je het weet een boete wegens overlast of betreden van privé-eigendom in de bus).
Ik denk wel niet dat er nu veel spanjolen in the market zijn voor een BRZ / GT86...

Kevin 23:15
afbeelding van Kevin

Vind het filmpje op zich wel goed bedoelt;) en toch wel heerlijk naar te kijken (mede dank aan de madam ;) ) En het toont wel hoe'n leuk speelgoed de BRZ is.

Heb je je madam overtuigd gekregen Techno Patat? met die mail dan toch. Misschien wel is goed voor zelf mee te argumenteren. Thank you Alfred voor het trachten beter te maken van onze levens in bed (verdomde pyama's) !!

Yvesw 10:35
afbeelding van Yvesw

Of hoe een promotiefilmpje van de Subaru BRZ kan escaleren in een missie om alle wederhelften naakt te krijgen in bed....

Techno Patat 13:00
afbeelding van Techno Patat

Gisterenavond hebbek ze toch naakt in bed gekregen ;)! Maar vanavond zal het weer met de pyjama aan zijn denkek! Onze slaapkamer kent geen verwarming, en de madam is een koude puit! Maar bij het eerste lentezonnetje ga ik mijn kans wagen!

('Zije daar nu weer, NEE godverdomme en stopt met zagen! Ok liefje :'(! )

Nathan 16:03
afbeelding van Nathan

Heren, terug een beetje meer on-topic graag. Hoe leuk ze ook mogen zijn, er zijn andere manieren om jullie slaapkamerverhalen te delen dan op een autowebsite.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws