BMW M3 duikt van de weg

m3 duikt van klif

Een M3 is een schitterend stukje techniek maar zelfs zo'n wagens vragen stuurmanskunst om ongevalvrij te rijden. De bestuurder in dit filmpje heeft dat laatste alvast niet.

Racen op de openbare weg, van je baanvak afwijken en het allemaal nog eens zonder helm doen. De reacties op het internet zijn alvast niet mals voor deze man die er met de schrik van af kwam.

Aan de positieve zijde bewijst dit filmpje nog maar eens hoe veilig wagens van tegenwoordig zijn. De M3 ontpopt onmiddelijk zijn zijdelingse airbags waardoor de bestuurder er heelhuids van af komt. Live to be a douchebag another day

Laatst gepubliceerd

Reacties (5)

Plaats een reactie
Adriaan 16:33
afbeelding van Adriaan

Grootste probleem met onervaren chauffeurs, en dat zie je in dit filmpje zeer goed, is als ze met twee zijn, dan pas gaan ze fouten beginnen maken, ja zag de voorligger ook een paar serieuse inschattingsfouten maken, maar hij had meer geluk. Laat je niet opjagen door je vrienden, en je zal veel meer plezier beleven aan de rit.

John 12:30
afbeelding van John

"De reacties op het internet zijn alvast niet mals"
Tja, dat is het nadeel van internet. Iedere idioot kan een reactie geven. 95% van de mensen die ergens op reageren heeft werkelijk geen idee waar het over gaat.

Vind dit ongeluk wel een geval apart. Ik denk dat ik met mijn wagen dezelfde snelheid had gereden als hij, het gaat niet echt hard. Waar niemand het over heeft is de vraag wat voor banden er onder deze wagen staan of hoe de wagen uitgelijnd is (iets waar in NL helemaal niemand naar kijkt terwijl het de wereld aan wegligging scheelt!). Het kan natuurlijk ook zo zijn dat hij verkeerde banden had gemonteerd.

Mijn ervaring met uitlijnen met een M5: Uitgelijnd volgens fabriek in een bocht max. 130 op droge weg. Na uitlijnen door een specialist dezelfde bocht op nat wegdek zonder problemen met 140. Op droog wegdek is het me niet gelukt om boven de 160 te komen omdat ik dan weer in de ankers moest voor langzamere wagens voor me, maar het geeft wel aan wat uitlijning voor een auto doet (en dus de veiligheid!)

Uw reactie