Porsche 911 991 Turbo S vs McLaren 12C Spider

porsche-turbo-s-vs-mclaren-12c-spider

Interessante vergelijking van Chris Harris. De nieuwe 911 Turbo is, zeker in S versie, zo duur geworden dat hij met een beetje onderhandelen in de buurt komt van de McLaren 12C. Er zijn ook wel wat gelijkenissen te vinden. Zo beschikken ze beiden over 3800 cc, een automaat met dubbele koppeling en sprinten ze in amper 3,1 seconden naar 100 km/u.

Toch zijn het verschillende beestjes. Bij de McLaren gaat er zo maar even 625pk naar de achterwielen. Dat is een heel pak meer dan de 560 pk van de Turbo S. Ook legt de Brit zo'n 200 kg minder op de weegschaal. Of de Duitser alles kan goedmaken met zijn vierwielaandrijving komt je te weten in het volgende filmpje:Auteur: Auteur: Wim
Reacties: 1 reactie

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Stealth 15:34
afbeelding van Stealth

In twee auto's die gebouwd zijn om zo efficiënt mogelijk snel te rijden alle 'rijhulpsystemen' uitschakelen en gaan driften op circuit is zo tegennatuurlijk. Maar ja, het argument: -zo leren we het meeste over het pure weggedrag- zal wel weer bovenkomen zeker? De arrogantie van Chris Harris irriteert mij trouwens, 'k ga geen fimpjes met hem erin meer bekijken ;-)

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws