Lambo gaat de lucht in te Londen [VIDEO]

Laatst gepubliceerd

Reacties (18)

Plaats een reactie
Alfred 15:01
afbeelding van Alfred

Knap dat jullie kunnen stellen dat hij te snel reed, welke bron hebben jullie? De Engelse kranten die ik vond zeggen niets over snelheid :-( Belgities-virus?

Soit, leuk staaltje voorrangsnegatie door het Mazdatje, ongeacht de snelheid van de Lamborghini.

Pieter A. 17:07
afbeelding van Pieter A.

Dat lijkt me vrij duidelijk dat dit geen 50 km/u is?

Het is trouwens de reactie van de man die het ongeval filmde

"It's painful to watch for car lovers, but by far the most important thing is that nobody was injured in this. The Aventador should have been going slower, the Mazda shouldn't have pulled out when it wasn't safe, at least it didn't end worse."

B4 17:36
afbeelding van B4

Op Youtube staan genoeg beelden van de rijstijl van deze Lamborghini bestuurder afgelopen week in Londen...

Alfred 20:39
afbeelding van Alfred

@Pieter: dus geen bron behalve een stelling van een filmer die geen snelheidsmeting kan doen wegens gebrek aan radarogen? Je kan ook onaangepast te snel rijden onder de snelheidslimiet. Hoe weet je dat de filmer dat niet bedoelde? Als de Mazda niet afsneed of als de Lamborghini trager reed, kon het vermeden worden. Nergens lees ik dat de Lamborghini boven de snelheidslimiet zat. Ik heb eerder de indruk dat we misleidt worden door het geluid, een mens associeert geluid nu eenmaal met snelheid. Nuja, jullie volgen gewoon de standaard Belgische pers, opblazen dat er iemand misschien te snel reed, maar amper aandacht besteden aan de echte oorzaak, voorrangsnegatie.

@B4: zal best, maar kan je daarom stellen dat hij ook hier als een idioot reed?

Sven 21:16
afbeelding van Sven

We schrijven ook niet dat hij boven de snelheidslimiet zit. Onaangepast snel zoals jij het schrijft is naar mijn mening ook te hard, te hard om tijdig op onvoorziene omstandigheden te reageren.

Dequal 23:34
afbeelding van Dequal

Mijn insziens zijn beide wellicht in fout met inschattingsfout van Mazda-chauffeur dat Lambo te snel kwam aangereden; of enkel de Mazda-chauffeur die in fout is doordat hij z'n voorrang niet verleende. Wie zal het weten. Laat dat maar over aan de officiële instanties.

Sven 00:02
afbeelding van Sven

Ik zou het zelf niet beter kunnen zeggen.

Techno Patat 23:57
afbeelding van Techno Patat

Gezellige sfeer hier toch de laatste tijd! Vroeger gingen we als autofans de tekst erbij voor lief genomen hebben en gereageerd hebben op zonde van die zalige Lambo, of oud kieken in zijn Mazda en eindigen bij een zware ruzie over de bavianenkont van de X6!

Maar nee, een beetje vitten op 'minderwaardige journalistiek'... Het is een blog ffs, geen verslag van het gerechterlijk dossier van Dutroux! Geen wonder dat mensen me op FB vinden en me vragen: wat is er toch gebeurt met autofans? Mijn enig antwoord daarop is: tjah, te weinig autofans zeker?

Adriaan 07:51
afbeelding van Adriaan

De bavianenkont van de X6 :p (giechel :p)

Alfred 08:28
afbeelding van Alfred

Dus een vrij logische reactie posten op een blog, waar reacties toegelaten zijn, is de sfeer verpesten? Als andere bronnen geen feiten hebben over de snelheid, ben ik reuzebenieuwd of de redactie hier wel een gevonden had die ik niet vond. Moeten ze de reacties dan uitschakelen, of gewoon mij (en misschien nog een andere enkeling die commentaar durft geven) verbannen? :-) Ik persoonlijk zou eerder durven zeggen dat jouw reactie de sfeer 'verpest', de crew hier heeft netjes geantwoord dat ze ook geen bron hebben en een assumptie maakten, kous af. Ik ben nu eenmaal heel snel geneigd om snelheid als laatste oorzaak aan te wijzen terwijl het merendeel net omgekeerd is. Maar ik zal bij in het rijtje aansluiten en nooit meer vragen stellen bij de 'snelheid' oorzaak en direct alles aannemen, dat is sociaal beter aanvaard dan zelfs nog maar te durven denken dat snelheid weinig zou veranderd hebben ;-)

Techno Patat 08:45
afbeelding van Techno Patat

Feiten konden ons vroeger geen zak schelen, daarvoor kom ik niet naar een blog ;-)! Naar een blog kom ik voor de persoonlijke meningen van de mensen achter het blog, ik kom voor de nutteloze discussies over persoonlijke mening, ik kom omdat ik mede autofans opzoek!

En ik zever niet als ik zeg dat mensen me dat vragen! Ondertussen heb ik al een 5-tal facebook berichten gekregen van mensen die ik niet ken die me vragen of ik de autofans technopatat ben en die dan vragen waar de oude sfeer naartoe is? Met alle maten die ik gemaakt heb hier hebben we het er ook al over gehad.

Niet dat jij daar alleen verantwoordelijk voor bent Alfred ;-)! Maar ik kwam naar dit artikel met het gedacht van: iemand zal wel al gejammerd hebben over het geplooide carbon, of hoe er een zalige V12 weer niet meer mag zingen, of over de pappiekindjes in londen die er wat uitspoken! Maar nee, de discussie ging over welke bronnen bevestigen dat ze te snel gingen? Joepie :-)!

Adriaan 08:55
afbeelding van Adriaan

Carbon gaat eerder barsten dan plooien ;-)

Techno Patat 09:47
afbeelding van Techno Patat

Aan die snelheden wel, op Tom Boonen zijne fiets niet :P! Die kreeg een alu fiets die stijver was omdat er teveel van zijn kracht ging naar het plooien van zijn fiets!

Ik vraag mij eigenlijk af hoe het gestelt is met de monocoque van die aventador? Zou die nu ook niet gebarst zijn na die impakt aan de zijkant?

Pieter A. 10:13
afbeelding van Pieter A.

Ik denk dat de monocoque er nog goed uit zal zien. Kan me niet inbeelden dat die er geplooid uitkomt bij dit accident met blikschade. Ik verwacht dat een monocoque van dat niveau wel stuk sterker is dat een doorsnee Mazda carrosserie :)

Yvesw 10:31
afbeelding van Yvesw

Heb je daar een bron voor Pieter :-p

Techno Patat 11:15
afbeelding van Techno Patat

True that, maar ze hebben vermoed ik wel honinggraat structuren die zijdelinkse impacten opvangen? En gezien de airtime was het wel een redelijk impactje :P!

Ocharme de blonde Russische bimbo die ernaast zat, die haar rug zal pijn doen (ik was 2 weken geleden in Londen en in gans die wijk hoorde je bijna uitsluitend Russisch uit blonde bimbo's komen! En ik die dacht dat de Arabieren Londen overnamen...)!

Carlos 14:18
afbeelding van Carlos

In de vier seizoenen die we hebben zijn er daar drie van te koud zijn voor hun bolides :-p.

Stealth 14:03
afbeelding van Stealth

Die Olga's hebben een sterke rug hoor. Ze doen toch hele dagen yoga als ze niet in de Lambo zitten of Louboutin's aan het passen zijn ... :p

Uw reactie