Is 'The Crew' de coolste racegame ooit? [video]

thecrewgame_01

Ook bij Autofans hebben we aandacht voor games, zolang er maar wagens in voorkomen. Deze 'The Crew' ziet er alleszins episch uit.

Een open wereld racegame waarin je kan racen, tunen, smokkelen en weglopen van de politie. Zo kan je The Crew samenvatten. Het concept is niet nieuw, kijk maar naar Forza Horizon, Test Drive Unlimited en - in mindere mate - Grand Theft Auto. Toch beloven de makers een unieke ervaring. Zo kan je jouw wagens niet enkel aanpassen om sneller te zijn op de straat, maar kan je ze ook ombouwen naar zware offroadmodellen. En geef nu eerlijk toe, er is toch niet veel coolers dan een BMW Z4 die is omgebouwd om het woeste landschap in te duiken?

De ontwikkelaars, waarvan de harde kern voordien ook de Test Drive-games maakte, beloven dat je heel Amerika kan afrijden. Al moet je dat met een korrel zout nemen en zal het vooral slaan op de verschillende ondergronden, klimaten en omgeving, niet de totale oppervlakte van de game. Het ziet er alvast veelbelovend uit. Gamers kunnen er binnenkort mee aan de slag op Playstation 4 en Xbox One.

Laatst gepubliceerd

Reacties (3)

Plaats een reactie
Techno Patat 20:56
afbeelding van Techno Patat

Ik vond het eerst enorm veelbelovend! Maar ik krijg m'n twijfels! Ubi-games zijn de laatste tijd ondermaats, trailers tonen nog steeds beelden van de eerste filmpjes of zijn zo CGI dat ik m'n twijfels heb over de echtheid...

En ik wil net niet met een Z4 offroaden! Ik wil een perfect sturende Z4 op asfalt, een Impreza voor de gravel en een F150 raptor voor het echte offroad werk :)!

Nu gaan ze het wat verbrotten door teveel te doen... Forza Horizon was perfect omdat het niet veel deed, maar wat het wel deed deed het schitterend! Kijk naar de wereld alleen al, 2u rijden van kust naar kust? Sjeezes, hoe kunnen ze dat nu allemaal even goed implementeren?

Enneuh: Test Drive ontwikkelaars? Eerder een nadeel dan een voordeel voor mij, besturing was nu niet echt het top selling point van test drive :)!

Nuja, ik ben sceptisch! Maar ik kijk er wel naar uit, want als ze waarmaken wat ze beloven wordt dit DE game voor autofans :-)!

Yvesw 22:49
afbeelding van Yvesw

Test Drive-games in het pre-Unlimited tijdperk waren nochtans pareltjes. De 1ste Unlimited was één van de eerste games die een enorme open wereld kon koppelen aan lekkere wagens. De 2de iteratie... tja :-p Daar spreken we inderdaad best niet over. Al werden de ontwikkelaars onder druk gezet door Atari. Mss dat ze bij Ubisoft iets meer ruimte krijgen om te doen wat ze willen...

Probleem met deze 'The Crew' is dat ze op de Xbox One concurrentie hebben van Forza Horizon 2... Afwachten dus :-)

Alfred 12:12
afbeelding van Alfred

Is mijn Playstation 3 nu echt al zo outdated? :-( Ziet er wel een cool spel uit!

Uw reactie