AF-tip: Stop nooit op de Nürburgring! [Video]

nurn-gevaarlijk

De Nürburgring, je weet wel, dat heerlijk stukje scheurgebied in Duitsland waar je zolang je maar iets met wielen hebt op kan. Daar schuilt ook het probleem, want niet iedereen is even snugger. En dat kan soms voor zeer gevaarlijke situaties zorgen.

Ongelukken zijn schering en inslag op het openbaar circuit. Niet gek als je weet dat de groene hel extreem moeilijk is om te meesteren. Daarom is het van fundamenteel belang om je zo snel mogelijk aan de kant te zetten bij een crash. Want door de opeenvolging van blinde bochten heb je geen idee welke wagens er aan + 150 km/u aan zitten te komen.

Daarom een AF-tip. Heb je een crash of zie je er eentje op de Nürburgring. Gaat dan niet als een dwaas stil staan op de baan. Want anders kunnen er wel eens ongelukken gebeuren. Volgende chauffeur weet op een haartje na zijn Mini te redden. Onderbroeken konden waarschijnlijk vernieuwd worden...

Laatst gepubliceerd

Reacties (3)

Plaats een reactie
Patat 16:12
afbeelding van Patat

En wat doet die knul nadat hij zijn engelbewaarder mag bedanken, zich meteen parkeren om zijn rokende remmen te inspecteren. Het staat nochtans duidelijk aangegeven wanneer men de Nordschleife opgaat: verboden te stoppen of parkeren en met reden. Ik heb allang de zin verloren om er rondjes te draaien. De kans om je wagen ongewild te verbouwen wordt steeds groter door de talrijke toeristen. Ik begrijp niet dat men niet aanvoelt dat rijden met een oldtimer, bus, doorsnee stadswagen,... een enorm snelheidsverschil geeft met het grotere geweld. Blijf liever rond het circuit om exotics te spotten.

Sracerr 15:16
afbeelding van Sracerr

Scheuren doe je niet op de ring van Nurburg maar gewoon op de ring van Antwerpen, geen probleem, kan dagelijks en gebeurt ook. lekker dicht bij huis en veel gezelliger dan die deutschers.

yoran 15:31
afbeelding van yoran

LOL

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws