Rijd mee in originele Fast and Furious 1970 Dodge Charger [Video]

dodgechargerfastfurious

Bij elke Autofanaat staat de race in The Fast and the Furious tussen Dom Toretto met zijn Dodge Charger en Brian O'Conner met zijn Toyota Supra in het geheugen gegrift. The Aficionauto deed een ritje met de heerlijk brullende Charger en maakte een praatje met de eigenaar ervan.

Als je een lijstje moet maken met de bekendste auto's in films, dan staat de zwarte Dodge Charger uit de F&F-franchise er zeker in. Reden genoeg voor YouTubekanaal The Aficionauto om een ritje te doen met de wagen. Het kanaal heeft namelijk een voorliefde voor auto's uit films.

Hoewel het ritje iets minder spannend is dan je denkt, is het achtergrondverhaal van de eigenaar, Bob Hartwig, uitermate interessant. Kijkvoer voor elke Autofan!

Waan je even terug in de cinema toen je voor de eerste keer de Charger zag wegscheuren op zijn achterwielen:

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 2 reacties

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
Kevin 11:03
afbeelding van Kevin

kheb een replica ooit zien staan op een tuningbeurs na het succes van de eerste film( al lang geleden dus), en ik vond hem toen al imposant. Vind het een zeer goede wagen voor de films die echt karakter toont en nodig is voor de film. Maar als we dan gaan vergelijken met de fast and the furious wil ik Paul Walker zijn wagen. Geef mij maar een Skyline boven een Charger. Al moet ik bij de nieuwe chargers (die de kluis vb voortrekken in de 5e film van de serie) toch eens zeer goed nadenken, want dat zijn ook zotte wagens. Maar langs de andere kant, der zijn veel zotte wagens in de f&f reeks, waardoor ik het om den duur niet meer zou weten moest welke ik nu de beste vind :)

Rebel 21:18
afbeelding van Rebel

I want this Charger, instead of a Porsche!

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws