Oude T3 Transporter gaat driftend door Karussell op Nürburgring [Video]

driftingtransporter

We hebben het gevoel dat deze zijwaartse Volkswagen Transporter het gekste is dat je vandaag gaat zien. Dus jij vindt dat enkel sportwagens thuishoren op de Nürburgring?

De Nürburgring is een treklpleister voor Autofanaten die lekker hard willen gaan met hun wagen. Af en toe rijdt er ook gevaarlijk grut op de baan. Meestal met een monovolume of een bestelwagen. Al bewijst volgende video dat het één niet altijd met het ander te maken heeft.

Wat de aanpassingen zijn op dit Volkswagen Busje is niet geweten. Dat het echter zijwaarts gaat, dat staat vast. Een toptijd zal er waarschijnlijk niet neergezet worden, maar we gaan er prat op dat de chauffeur een hoop plezier heeft.

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 4 reacties

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties (4)

Plaats een reactie
Techno Patat 10:20
afbeelding van Techno Patat

ON-GE-LOFELIJK! Ik was er zondag en heb het er enkele keren zien oprijden! Dat ding was roestig, ruttelde, had 2 verschillende velgen zitten, hing aan elkaar met spanriemen en spanbandjes en dat drift :p? What in the holy fuck :p???

Kristof 10:25
afbeelding van Kristof

Leuk en fun maar het wordt tijd dat ze eens in grijpen tov die driftende auto's op de Ring.
Het is verboden maar werd enigszins door de vingers gezien bij regenweer omdat er dan zelden veel volk is maar tegenwoordig doen ze het ook op het droge met veel volk rondom. Accidents waiting to happen.

Rebel 11:01
afbeelding van Rebel

Mooie actie en wagenbeheersing. Vind alleen dat drifters niet thuishoren op de Nordschleife; ze kunnen de weg belemmeren voor andere gebruikers, wat gevaarlijke situaties kan op leveren. De meeste chauffeurs wensen nog met een rijdende auto huiswaarts te keren na een dag plezier. Er bestaat zoiets als driftdays op verschillende circuits, als de Ring zoiets organiseert heb ik daar geen problemen me.

Mesoerrie 22:21
afbeelding van Mesoerrie

haha de max! staan er vast genoeg op de parking met hun glimmend spul die er maar van kunnen dromen om zo de bocht door te gaan. (ik ook hoor ;) )

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws