Dragrace met Antwerpenaren zet glimlach op je gezicht [Video]

antwerpexpendables

De jongens van Antwerp Expendables nemen het met hun Nissan GT-R in een dragrace op tegen een gloednieuwe Lamborghini Huracan. De reactie na de winst op de verlaten landingsbaan is gewoonweg hilarisch!

Moest je de Antwerp Expendables nog niet volgen, ga dan zeker eens een kijkje nemen op hun Facebook. Het groepje autogekken uit Antwerpen - you don't say - zorgt steeds voor heerlijke filmpjes die je laten dromen dat je hun leven zou leiden. Ditmaal zijn ze met hun Nissan GT-R op een lege landingsbaan in Duitsland om het op te nemen tegen supercargeweld. Wanneer ze oog in oog komen te staan met een Huracan zorgt dat alvast voor een heerlijke video.

Heerlijke Antwerpse oneliners zoals 'Get hem, get hem, get hem!' passeren de revue en de vreugde na de overwinning toont mooi aan waarvoor Autofans leven, gewoonweg plezier beleven met wagens...

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 7 reacties

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties (7)

Plaats een reactie
Bjorn Willaert 11:02
afbeelding van Bjorn Willaert

De Expendables... Ik lach met die gasten. Ze zaten onlangs es de grote man af te geven met een filmpje van hun GTR on track dat ze massaal goed kunnen rijden en dergelijke terwijl ze gewoon af en toe licht overstuur corrigeerden (en ik hen daarop attent maakte). Zij vonden dat echter heel wat en al snel kwam de reactie "De beste stuurlui staan aan wal". Toen ik daarop een filmpje postte van mijn perstest op Folembray van de GTR in 2009, werd ik uit de groep gegooid...

Ze zullen mijn respect maar hebben als ze es een rondje Francorchamps posten met hun GTR in minder dan 2min50. Tot dan vind ik het een stelletje dikkenekken met een veel groter ego dan hun rechtervoet.

Techno Patat 14:54
afbeelding van Techno Patat

Hetzelfde valt van u te zeggen... Ik had ook eens een commentaar op een van uw facebookposts en wou gerust een discussie aangaan! Tot ik na een week dacht: tiens? Geen reactie meer gehad? FF checken... En plots waren wij geen vriendjes meer op FB en was m'n reactie weg...

Bjorn Willaert 20:30
afbeelding van Bjorn Willaert

Euh hoe moet ik op basis van een nickname nu weten waarover dat gaat? En het zal sowieso over iets anders gegaan zijn want stoefen met mijn rijkunst doe ik niet en heb ik nog nooit gedaan.

Wim 09:18
afbeelding van Wim

Bjorn, wie kent de Patat nu niet :) #autofanslegend

Bjorn Willaert 14:55
afbeelding van Bjorn Willaert

De laatste persoon die ik uit een groep (van onze autozaak) heb gegooid, was iemand die kritiek had op onze prijzen van onze lakbehandelingen: hij vond ze te goedkoop (?!), besloot daaruit dat het zeker niet goed kon gedaan zijn en wou weten hoe wij daar financieel aan uit geraakten. Als dat van die TechnoPatat kwam, dan stel ik me de vraag of hij dezelfde vragen ook stelt bij de plaatselijke bakker / slager. Ik wou er alleszins geen verdere moeite en tijd aan verspillen...

Techno Patat 00:01
afbeelding van Techno Patat

Ik BEN de plaatselijke bakker :D! En over prijzen discussieer ik nooit, ik kies kwaliteit boven alles en aanvaard dan ook dat de prijs er naar is ;-)!

En nee ging niet over rijkunsten oid hoor. Zelfs niets met auto's te maken :-)! Heb nu geen zin om hier opnieuw te beginnen, mijn tijd is heel wat beperkter nu dan toen ik ze wou beginnen ;-)! Maar het is al meer dan een jaar geleden zelfs!

Bjorn Willaert 10:47
afbeelding van Bjorn Willaert

In that case, geen idee meer waar het over ging...

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws