Zoveel tijd steekt de tuner om de hoek in zijn achterbumper [Video]

jz-cobra-video

We spotten wel eens met sommige tuningscreaties die op onze baan rondrijden. Echter moet je respect hebben voor het aantal uren dat er wordt gestoken in hun unieke wagens. Kijk maar hoe lang het duurt om een achterbumper te creëren.

In tuningland heb je twee soorten mensen: Aan de éne kant heb je het groepje dat alles gewoon online aankoopt, aan de andere kant heb je het groepje dat alles zelf wilt doen. Van eigen gecreëerde interieurs tot bumpers. En dat laatste wordt in volgende video getoond.

Het filmpje komt van de bedenker van de JZ Cobra. Een soort van Toyota Supra die wat te dicht bij een Ferrari heeft geslapen. De bedenker pocht alleszins met quotes als: 'Het is een ongelooflijke exotische supercar die je zo naast een zwembad kan zetten om het feest te beginnen' en 'Het entertainmentsysteem hebben de meest rijke mensen op aarde nog niet teruggevonden in andere supercars.' Nu ja...

Als je benieuwd bent naar het resultaat, dit is de JZ Cobra in volle glorie:

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 2 reacties

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
Ken Engrie 13:26
afbeelding van Ken Engrie

Over smaak kun je twisten, maar die man heeft wel skills om zoiets te maken. Ik bouw ook men eigen voertuigen, tis helemaal niet zo simpel als het lijkt.

Techno Patat 13:34
afbeelding van Techno Patat

Owkej, ik kwam hier maar 1 ding doen: dit uitroepen: LOSERS, HOU VOORAL U PLASTIEKEN BROL!!!

Maar de titel maakte me currieus, en na het filmke kan ik maar 1 ding zeggen: heel knap! Ik heb barstende koppijn van de muziek en nog kan ik die man z'n kunstwerk waarderen (de bumper zelf, niet de auto!)... Dat wil heel wat zeggen ze :P! Werkelijk fantastisch hoeveel boetseer, pruts en paswerk er aan te pas komt!

Verstevigen met carbon snap ik wel niet! Hij kan het toch niet bakken? Dus waarom dan carbon leggen? Het stijft wel wat op ja, maar wordt het echt zo stevig?

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws