Deze Mercedes GL kan tegen een AK-47'tje of twee [Video]

ml-ceo-video-schieten

Als CEO moet je natuurlijk achter je producten staan. Dat is bij Texas Armoring Corporation niet anders. De baas van het bedrijf dat wagens bepantsert neemt plaats in een GL en laat zich van buitenaf beschieten met een AK-47. Het ultieme middel tegen ongelukkige werknemers?

Geef nu zelf toe, hoe zalig moet het zijn als je af en toe met een AK-47 op het gezicht van je baas mag schieten? Mét toestemming. Nu ja, zolang hij maar mag plaatsnemen in een bepantserde wagen. Texas Armoring Corporation biedt een bepantserde versie van de Mercedes GL aan en toont in volgende video hoe sterk de voorruit is.

Hoewel je honderden filmpjes kan zien van versterkt glas dat beschoten wordt, zelf achter zo'n glas kruipen... dat is toch nog andere soep.

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 4 reacties

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties (4)

Plaats een reactie
Techno Patat 15:53
afbeelding van Techno Patat

Al sla je me dood ik ben nu al een kwartier aan het twijfelen maar is dat niet de GL facelift? Amerikanen kennende lijkt dat de meest voor de hand liggende (want groter --> beter :p!)!

Yvesw 16:02
afbeelding van Yvesw

Klopt! Met al dat namengedoe bij Mercedes zie ik de bomen door het bos niet meer :-p

Techno Patat 16:23
afbeelding van Techno Patat

Je hebt me echt aan het twijfelen gebracht! En ik ben een MB liefhebber/kenner! Dus dat wil meer zeggen over MB dan over uw talenten Yves :)!

B4 14:47
afbeelding van B4

Ondertussen zit Mercedes een beetje verveeld met een S600 Guard die vanwege een banaal ongeval zware schade heeft opgelopen tijdens de G20 in Australië

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws