Launch trailer 'The Crew' is CGI-meesterwerk [Game]

the-crew-video

Een gamer en fan van auto's? Dan is de kans groot dat je al van 'The Crew' hebt gehoord. Het spel ligt vandaag in de rekken en daar hoort een waanzinnige trailer bij. Zelfs al heb je niets met games, dan nog is het de moeite om te kijken.

Meestal merk je wel het verschil tussen echt geschoten beelden en digitale beelden. Maar tijdens het bekijken van de lanceringsvideo voor de videogame The Crew moesten we toch meermaals het hoofd krabben. 'Is dit nu echt, of is dit nu CGI?'

Het doel van het spel is duidelijk; samen met je vrienden racen, punten verdienen en de meest bekende crew van de wereld worden. Daarvoor krijg je heerlijk speelgoed ter beschikking. Van een klassieke Ford Mustang, tot de Ferrari LaFerrari. Ook offroadspul is van de partij en als je geen zin hebt om in een truck rond te toeren, dan maak je toch gewoon je 911 offroad-waardig? Wij hopen binnenkort alvast aan de slag te kunnen met de game die beschikbaar is voor Xbox 360, Xbox One, PS4 en PC. Mensen met een PS3 moeten het spijtig genoeg houden bij deze video.

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws