Nieuwe trailer Furious 7

furious

Nummer 7 in de Fast en Furious reeks "Furious 7" komt in april uit in de States en in afwachting krijgen we een uitgebreide trailer te zien. Vrachtvliegtuig, muscle cars en parachutes iemand?

Iets minder dan een maand nog en dan is Furious 7 in de Amerikaanse zalen te zien, de release in België volgt iets later.

In deze laatste uitgebreide trailer kunnen we zien hoe de helden uit een vrachtvliegtuig gedropt worden en veilig landen met behulp van de nodige parachutes. Het is geweten dat Paul Walker tijdens de opnames samen met zijn zaakwaarnemer gecrasht is met een Porsche Carrera GT en dat maakt dit zevende deel toch ietwat specialer.

Vermits de opnames niet volledig ingeblikt waren, zijn een aantal scenes gedraaid waarbij de broers van Paul (Cody en Caleb) de rol overnamen en de rest was aan de computer om aan te passen.

De officiële release is gepland voor 3 april in Amerika, Universal Studios heeft nu al laten weten dat er op zijn minst nog 3 films gaan bijkomen in de Fast and Furious saga.

Auteur: Auteur: Bram
Reacties: 1 reactie

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Kevin 22:05
afbeelding van Kevin

Ik kan der niet op wachten, ze zijn misschien best overdreven maar het verhaal is super goed en ik zien die mannen graag acteren. :) Knopke op nul en een uurtje of twee waarschijnlijk gewoon wegzinken in de film. Zalig

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws