Volvo en Avicii slaan handen in elkaar voor ‘A new beginning’ [Advertorial]

volvo-avicii-advertorial_01

Met de gloednieuwe XC90 begint Volvo aan een nieuw hoofdstuk in haar verhaal. Eentje die het merk een verjongingskuur geeft en sterker dan ooit op de kaart moet zetten. Wie beter dan Zweedse topartist Avicii kan die stelling kracht bijzetten?

Avicii, de laatste jaren niet meer weg te slaan op internationale festivals. Met klinkende hits zoals Bromance, Hey Brother en Wake me up. Zijn nieuwste single is een bewerking van de klassieker Feeling Good, in samenwerking met Volvo.

‘De afgelopen zes jaar was ik voortdurend op tournee, ik deed ongeveer 325 shows per jaar en reisde de wereld rond. Zo kon het niet verder’, aldus Avicii. ’Op het einde moest ik alles op een rijtje zetten en mijn levensstijl veranderen. Zweden is belangrijk voor mij. Hier, bij mijn familie en vrienden, kan ik nieuwe energie opdoen. Volvo moedigde me aan om dit hele proces in beeld te brengen in de videoclip van Feeling good.’

De release van de video, met beelden van de nieuwe XC90, is een nieuwe stap in de 'rebranding' van Volvo en weerspiegelt een nieuwe richting voor de Zweedse fabrikant. Een richting van verjonging en verfijning.

’We hebben de afgelopen jaren zwaar geïnvesteerd en ons merk verfijnd. Het resultaat is een nieuw, wendbaarder en klantgerichter Volvo’, zegt Alain Visser, Senior Vice President Marketing, Sales & Customer Service bij Volvo Car Group.

Wij kunnen door de samenwerking alvast genieten van een heerlijke nieuwe single van Avacii en een zo mogelijk nog knappere video.

Auteur: Auteur: Autofans
Reacties: 0 reacties

Tags

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws