Hyper 5: Wat is de ultieme supercar? [Video]

video-hyper-goed

Verschillende supercarbouwers zijn er niet al te scheutig op om hun bolides het te laten opnemen tegen rivaliserende auto's. Tot op zo'n punt dat constructeurs gewoonweg de toestemming niet geven. Maar wat als je vijf eigenaars bij elkaar krijgt van supercargeweld? Wel, dan krijg je deze heerlijke videoreeks.

Laten we meteen met de deur in huis vallen: Ferrari LaFerrari, Porsche 918 Spyder, McLaren P1, Bugatti Veyron Super Sport en Pagani Huayra. Enkel speelgoed van Koenigsegg ontbreekt om het feestje compleet te maken. Echter is het hoogst uitzonderlijk dat dit feestje überhaupt bestaat, want als je de wagens niet bij klanten vindt, dan is de kans klein dat je zo'n test op poten kan zetten. De betreffende automerken zien namelijk liever geen vergelijkende test verschijnen. Meer nog, eigenaars werden al eerder bedreigd indien ze hun wagen zouden uitlenen voor een vergelijkende test.

Volgende eigenaars lijken daar blijkbaar geen moer om te geven. En maar goed ook, want daardoor krijgen we een driedelige reeks over de zoektocht naar de ultieme hypercar: Hyper 5. Het eerste deel ging gisteren online maar geen vrees, we houden jullie op de hoogte over de twee volgende delen.

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 1 reactie

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Carlos 12:10
afbeelding van Carlos

Bedreigd door constructeurs :D? Dat zou al een reden zijn om gelijk ergens anders een hyper car te gaan halen.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws