9-jarige rijdt met Cayenne door Jabbeke... met vader op passagiersstoel

porsche-video

Hallucinante beelden verschenen het voorbije weekend op het internet, want een man zette zijn 9-jarige zoon aan om door het centrum van Jabbeke (W-Vlaanderen) te scheuren met een Porsche Cayenne en filmde het hele gebeuren.

De kranten van Sudpresse kwamen in bezit van de hallucinante beelden. Wat er op te zien is? Een, volgens de kranten, 9-jarige jongen die - amper - achter het stuur zit van een Porsche Cayenne op de openbare weg en door zijn vader wordt opgejut om sneller te rijden, onder begeleiding van luide muziek. Niet allen onwettelijk, maar ook levensgevaarlijk. Want uit de beelden valt duidelijk op te maken dat de jongen zeer onwennig achter het stuur zit.

Staartje

De vader plaatste de beelden op Facebook maar haalde ze er ook snel weer af. Zoals wel meer op het internet was het natuurlijk al te laat. Hoewel hij niet zelf achter het stuur zit kan de vader zwaar beboet worden, want iemand uitdagen om sneller te rijden is een vierdegraadsovertreding. Waardoor een rijverbod en een verbeurdverklaring voor de Porsche tot de mogelijkheden horen.

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 5 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties (5)

Plaats een reactie
Mathieu 12:38
afbeelding van Mathieu

Heb het gezien op het Nieuwsblad. Dit vind ik je reinste waanzin! Je kind aanzetten tot moorddadig gedrag in de bebouwde kom. Ik kan daar met mijn verstand niet bij. Weer een rijke snob die zich teveel verveeld. En wedden dat de straf weer te licht zal zijn? Ik hoop uit de grond van mijn hart dat ze de zwaarste straffen opleggen voor de vader. En eigenlijk zouden de van de eerste keer ook het rijbewijs van de moeder moeten intrekken. Stomme geit.
Sorry voor mijn taalgebruik, maar ik kan daar gewoon niet bij.

RoCo4Car 13:50
afbeelding van RoCo4Car

kinderen leren rijden = not done!
Rechtdoor rijden is technisch niet moeilijk, iedereen met verstand in zijne kop weet dat er wel iets meer bij komt kijken in ons bebouwd vlaanderen.

Als straf voor de ouders: rijbewijs intrekken en auto afpakken, openbare verkoop om de staatskas te vullen ofzo.

Ik hoop dat het volgende (nieuws)bericht van deze jongen uitblijft. Het risico dat hij eens alleen op pad is met de auto is alleszins een pak gestegen. zou niet de eerste puber zijn die accidentje heeft.

DEE TEE FOUT 13:04
afbeelding van DEE TEE FOUT

... het is ALLESZINS ... niet allesinds

Jelle DR 18:55
afbeelding van Jelle DR

Wat indien er iets fout ging? Iemand die niets met dat gezin te maken had, had kunnen het slachtoffer worden van twee onverantwoordelijke ouders. Dit kind is in mijn ogen onschuldig maar die ouders des te meer. Om zoiets te doen op de openbare weg moet je gestoord zijn.
Die ouders mogen van mij direct de cel in. Maar 't lijkt me dat ze wel in staat zijn om hun straf af te kunnen kopen.

Mesoerrie 22:10
afbeelding van Mesoerrie

Die zal alleszins veel te vertellen hebben op de speelplaats, maar of de Cayenne nog te zien zal zijn voor de schoolpoort...

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws