Reminder Hyundai: Hey, vergeet onze i30 N niet [Video]

hyundai-i30n-video

Het lijkt erop dat ze bij Hyundai zelf doorhebben dat de lancering van de potente i30 N lang op zich laat wachten. Dus waarom tussendoor geen video op ons netvlies schieten van een afgeplakt prototype op heerlijke bergwegen? Plofgeluidjes van de uitlaten inbegrepen.

Van de eerste keer er boenk op zitten, dat lijken de jongens van de N-divisie bij Hyundai na te streven met de i30 N. Het zou alleszins verklaren waarom de variant bijna langer in ontwikkeling is dan de i30 bestaat en we hem pas bij de volgende generatie te zien krijgen. Nu ja, dat klinkt alvast erger dan het is, want in september halen de Zuid-Koreanen al het doek van die nieuwe i30. Of dat ook wil betekenen dat we meteen de N-versie te zien krijgen, dat is niet helemaal duidelijk.

De krachtige i30 heeft alvast sterke - en veelal gevestigde - tegenstanders om het tegen op te nemen. Denk maar aan de Volkswagen Golf GTI, Ford Focus ST en Seat Leon Cupra. Al besparen ze - net zoals bij de rally-afdeling van het merk - geen eurocent om hun atleet er helemaal klaar voor te stomen. Dat bewijst deze trainingssessie door de bergen nog maar eens.

Hyundai... beloof ons dat we hem op gelijkaardige wegen kunnen testen.

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 1 reactie

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Kevin 10:31
afbeelding van Kevin

duurt inderdaad lang,... Wij wachten vol spanning :)

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws