Audi Q7, VW Touareg en Porsche Cayenne houden water op [Video]

vw-lek

Ben je in het bezit van een eerste generatie Audi Q7, Volkswagen Touareg of Porsche Cayenne? Dan zouden we 'm eventjes in de bosjes laten gaan, want de modellen verzamelen over de jaren liters aan water in het chassis. Geloof ons niet, wel deze straffe videobewijzen.

Het is plots hot op het internet, video's van eigenaars die hun Touareg, Q7 of Cayenne even draineren. En hoewel je een drainage associeert met je ondergelopen kelders weten de rakkers evenzeer de nodige liters water te verzamelen met de jaren. Een pijnpunt dat op termijn kan leiden tot enkele lastige gevolgen. Gevolgen zoals een nat interieur. Niet heel handig natuurlijk.

Hieronder alvast drie video's waarin te zien is hoe de auto's ontlast worden van hun extra watergewicht. En hoewel het niet onrealistisch is dat een auto mettertijd wat water weet te verzamelen gaat het hier over liters. In de markt voor een eerste generatie Audi Q7, Porsche Cayenne of Volkswagen Touareg? Check dan zeker of 'ie niet toe is aan een plasbeurt.

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 3 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties (3)

Plaats een reactie
Waxweazel 15:03
afbeelding van Waxweazel

Deutsche gründlichkeit !
Vorsprung durch technik ...
Das Auto ...
Porsche, There is No Substitute ..

Loze slogans verzinnen kunnen die Duitsers wel goed.

Alfred 09:52
afbeelding van Alfred

Dat is een tactiek zoals bij Apple. Hoe ouder je wagen, hoe trager en meer hij verbruikt door het verzamelde water. Nieuwe kopen en het is opgelost :D

Evo X 13:02
afbeelding van Evo X

Wat is t beste hé, een afgelaste koets zoals op de filmpjes of gepuntlast zoals de mijne? Hier word het tussen de carrosserie panelen ook vrij vochtig, zal overal wel zo zijn, spuit hier vanaf z'n 12e om het half jaar met brunox tussen ter voorkoming van roest. Brunox komt er dan uit gelopen. Nadeel van puntlassen is dat waar panelen samenkomen naast kokerbalken deze op leeftijd roesten, kokerbalk blijft dan wel droog. Doch als k kokerbalk bekijk van middelste filmpje hebben beide nadelen precies.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws