AVPOnTheRoad bezocht Autofans Tour 2018 [Video]

vlog-af-tour-2018

We hebben jullie nog net niet murw geslagen met content over onze Autofans Tour 2018 maar dit laatste stukje willen we jullie zeker niet onthouden; Belgisch Youtuber AVPOnTheRoad was present op het evenement en toont ons zijn blik op het hele gebeuren, Vlog-style!

We durven wedden dat een grote groep van jullie enkele internethelden heeft op Youtube. Mannen zoals Doug Demuro, Shmee of Salamondrin. Wist je echter dat er ook in België rakkers zijn die knijterhard werken aan het uitbouwen van een automotive Youtubekanaal? AVPOnTheRoad is er zo ééntje, waarbij spilfiguur achter het kanaal Anthony Van Parijs kijkers amuseert met uiteenlopende (vlog)onderwerpen.

Anthony was aanwezig op de Autofans Tour en besloot ook daar een vlog over te schieten. Het resultaat kan je hieronder bekijken. En o ja, geef de sympathieke Vlaming even een duim en een volg op zijn YT-kanaal. Hard werk mag beloond worden....

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 1 reactie

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Yannick 14:36
afbeelding van Yannick

ik ben wel fan van AVP, "heey guuuys ii'm schmeeeee" was ik écht écht strontbeu. (nog niet hetzelfde niveau maar toch... kuddo's)

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws