Dit zijn de 5 Autofans-video's van 2018

Autofans video

Hopelijk is het je opgevallen; Autofans heeft haar videoluik een serieuze boost gegeven in 2018. Met redacteur Yves die aan het kortste strootje trok en daardoor met zijn smoelwerk het beeldwerk mocht verzorgen. Dit zijn de 5 door jullie meest bekeken video's van 2018!

Eén video per week, daarop hebben we jullie dit jaar proberen te trakteren. En het moet gezegd, enkele vergeten momenten daargelaten zijn we er nog in geslaagd ook! Het zal je dan ook niet verbazen dat we eveneens volgend jaar onze video-avonturen verder zullen zetten. Grootser dan ooit. Want was 2018 nog vooral op de sociale media gericht, dan spitsen we ons in 2019 ook harder toe op een gezellig videokanaal genaamd Youtube. Maar laten we eerst even terugblikken op 2018. Top 5 ahoy!

Autosalon Brussel

Feit: De video over de toppers van het autosalon van Brussel was de eerste grote productie van 2018. Feit: Het was presentator Yves' eerste werkdag na een schouderbreuk enkele maanden voordien. Feit: dit is duidelijk zichtbaar op de video. Gerucht: Redacteur Yves zat de gehele dag aan de morfine om de pijn binnen de perken te houden...


Dragrace Volvo XC60 T8 en Audi SQ5

Het mag dan wel een video zijn die in 2018 verscheen, in realiteit was 'ie al opgenomen in 2017 - de magie van televisie. Ongeacht de datum van opname is het natuurlijk ontiegelijk interessant om zien wie nu sneller is, de sportversie van een SUV of de eco-vriendelijke concurrent. Het resultaat verbaast nog steeds.


Vrijdag Fandag: Alpina D3 BiTurbo

Dat er mensen in België zijn met lekker autogerief bewees Rob met zijn Alpina D3 Touring. Dat jullie ook fan zijn van die verhalen bewees het kijkersaantal!


Kunnen we deze Yaris nog redden?

Het nadeel van Yves te promoveren tot het gezicht van de AF-video's? Dat hij nu ook een uitlaatklep heeft voor zijn idiote ideeën. Zoals het ombouwen van een bijna 15 jaar oude Toyota Yaris tot een straatlegale trackdaywagen. Toch kon hij bij jullie op de nodige sympathie rekenen. Slecht/ goed nieuws: in 2019 gaat hij lekker door met zijn avontuur.


Ikea-tuning voor Volvo XC40

Blijkbaar kunnen jullie een goed stukje tuning smaken. Zeker als het iets te maken heeft met Zweedse balletjes. Zowel Volvo als Ikea hebben nog niet gereageerd op onze vraag om een speciale editie van de Zweedse vlaggetjes te maken die beter passen onder de motorkap/ in de balletjes.


BONUS: Jimny koekendoos

De lolligste video die we dit jaar mochten maken...


Wat willen jullie in 2019 van ons zien op videovlak? Laat het weten in de comments!

Auteur: Auteur: Autofans
Reacties: 1 reactie

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Carlos 20:18
afbeelding van Carlos

Niet wat! Gewoon MEER :p

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws