Vraag: Voor welke auto gaan jullie naar het salon? (Autosalon Brussel 2016)

vraag-auto-salon_01

Gisteren kregen jullie een voorproefje van het autosalon dit jaar. Maar welke wagen zal jullie volledige aandacht weten te trekken?

Misschien ga je dit jaar wel naar het salon om een nieuwe wagen te koop, misschien ga je zoals elk jaar om naar het lekkere gerief te zien. In welke groep je ook valt, aan je trekken zal je zeker komen.

Die laatste groep misschien wel meer dan ander jaren. Zo dropte McLaren - de al uitverkochte - 675LT broederlijk naast de 570S op haar stand, nam Honda de Civic Type-R mee, Nissan de al even petjeswaardige GT-R Nismo en Ford haar smurfblauwe Focus RS.

BMW laat je dan weer wegdromen van de M4 GTS met waterinjectie terwijl Audi RS 3, RS 6 en R8 ten toon stelt. Enfin, er valt dit jaar weer meer dan genoeg metaal te spotten op het autosalon van Brussel. Hier alvast een overzicht.

Naar welke wagen kijken jullie het meest uit dit jaar op het autosalon van Brussel?

Laatst gepubliceerd

Reacties (10)

Plaats een reactie
Ponrow 12:56
afbeelding van Ponrow

Pfff, zou wel eens willen gaan kijken naar de levorg. Maar heb geen nieuwe wagen nodig dus gaat zeer lastig zijn om niet in verleiding te komen.

DasHaus 13:16
afbeelding van DasHaus

Doen. In levende lijve veel knapper dan op foto.

Techno Patat 14:14
afbeelding van Techno Patat

Ben wel benieuwd naar de nieuwe focus rs, de nieuwe Alfa natuurlijk ook, en gewoon een leuke namiddag tussen de auto's op zich, is al efkes geleden alweer dat ik nog eens buiten ben gekomen :p!

John 15:47
afbeelding van John

ALS ik ga, dan ga ik zeker eens kijken naar de Skoda Superb, Skoda Octavia RS 230, Renault Megane, Mercedes C-klasse, Audi A4, Opel Astra, ...

Kevin 19:28
afbeelding van Kevin

Ik heb ook zo'n hele lijst van wagens die ik zeker nogmaals gezien wil hebben

B4 21:02
afbeelding van B4

Kan je dan niet beter langs de dealers langsgaan waar je die auto's in alle rust en stilte kunt bekijken?

Kenny 20:37
afbeelding van Kenny

Eén wagen kiezen is té moeilijk. De Alfa Guilia, BMW M2, Juaguar F-Pace, Renault Talisman, VW Tiguan, Kia Sportage, ... te veel om op te sommen. Dat wordt een daguitstap :-).

Jelle DR 00:38
afbeelding van Jelle DR

Het autosalon is voor ons een traditie die we al jaren doen, dus dit jaar waren we sowieso terug van de partij. In Europa heeft het autosalon van Brussel veel van zijn glans verloren. Momenteel richten constructeurs zich nog enkel op Frankfurt, Geneve en Parijs, wat betreft Europese premieres, maar Brussel blijft toch een heel nostalgische beurs, met de indrukwekkende (doch verouderde) Heizel-paleizen.

Ben vandaag geweest en was heel tevreden met het aanbod. De verassing voor mij was Isuzu met een topcase om in te slapen. Heerlijk om te zien en om bij weg te dromen, natuurlijk ben je er hier niet zo veel mee maar het zet toch aan tot denken. Meestal staan we niet stil bij 4x4's maar ik vond de stand heel knap ingericht met veel groen en dus perfect passend bij het concept van de D-maxx.

Tweede verassing was de nieuwe Tiguan, jammer genoeg niet kunnen bekijken in de wagen zelf maar vanop afstand. Ik vind de nieuwe versie geslaagd en ben er van overtuigd dat die goed zal scoren op onze wegen. Nog een leuke treffer bij VW was de sportcoupe. Ik vind concept persoonlijk erg geslaagd. Ze hoeven daar bij VW niet lang meer te wachten om die wagen uit te brengen.

Het persoonlijke hoogtepunt van de dag was een parcours dat enkel en alleen met de betere SUV's kan gereden worden. Op zo een beweegbare brug, kom je te weten wat je auto echt aankan. Wij deden dit met de VW Amarok, en die deed het voortreffelijk.

Voor de rest lang rondgelopen bij BMW, schitterend zo een M2 naast de grotere broer.
Even plaats kunnen nemen achter het stuur en genieten van dit korte moment.

Dan even genoten van de G-klasse bij Mercedes en al het ander lekkers op hun stand.
De supercars waren er natuurlijk ook bij, jammer genoeg behoor ik tot de groep voor wie dit een droom zal blijven. 918 Spyder, Huracan, 488, etc... (kwijl, kwijl, kwijl)

Doe mij maar een Mazda 6, een Superb, of een 2 reeks coupe. Ik heb me al lang neergelegd bij mijn lot. ;-)

Isabelle 14:07
afbeelding van Isabelle

Ik ga eens kijken naar de Leon ST. Ideale gezinswagen: veel kofferruimte en een niet-alledaags design.

Quin 15:58
afbeelding van Quin

Blind naar de stand van Alfa hossen om de Giulia te checken :-)

En de Fiat Tipo ben ik ook wel benieuwd naar.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws