Vraag: Op welke Jaguar zitten jullie te wachten?

jaguar_spitfire_5_car_range-desktop-1366x769_tcm174-232575_desktop_1366x769

Met de huidige line-up bij Jaguar boort het Britse merk een ruim spectrum van segmenten aan. Maar wat moet volgens jullie de volgende Jaguar worden?

Met de nodige X'en en F'en heeft Jaguar op korte tijd een serieuze frisse wind doorheen haar line-up geblazen. Want met de XE, XF, XJ, F-Type en F-Pace hebben de Britten voor ieders wat wils. Of niet? Want kijk je naar pakweg Mercedes en BMW, dan zie je dat die merken tientallen modellen aanbieden in nog meer variaties. Kortom; Jaguar heeft nog wel wat gaten op te vullen in haar line-up.

Moet dat een - betaalbare - hatchback zijn als alternatief voor de Mercedes A-Klasse, of misschien wel een rivaal voor de BMW X1? En waarom geen coupe genre Audi A5?

Op welke Jaguar zitten jullie te wachten?

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 4 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties (4)

Plaats een reactie
vanmanda 12:02
afbeelding van vanmanda

Ik denk dat ze qua modellen wel redelijk goed zitten. Alvorens nog nieuwe modellen te maken, kan Jaguar misschien wel wat varianten maken van de bestaande modellen:
- XE coupe, sportsback, convertible, sportsbreak
- XF coupe, sportsback, convertible, sportsbreak

Gezien hun volledige modulaire platform, zou dit moeten kunnen zonder al te zware investeringen.

- De F-type SVR staat eraan te komen, maar ik zou liever nog een iets agressievere variant zien alla Porsche 911 GT3 RS of Cayman GT4 clubsport - maw een échte trackday versie

- Van de F-pace zou ik een pick-up variant zien zitten. Gezien het succes van pick-ups op dit moment denk ik dat een luxueuze pick-up met een knap design wel eens een succes zijn. Liefst met 5 zitplaatsen, maar toch in te schrijven als licht vracht !

John 15:06
afbeelding van John

Hoe moet dat eruit zien: een coupé sportsback convertible break dacht ik en toen las ik pas de comma's :-)

Kevin 14:19
afbeelding van Kevin

ik vind het ook inderdaad spijtig dat jaguar die break niet meer verkoopt. Vond ik een heerlijke verschijning op de baan. En het is wel een ander alternatief als je niet voor de duitse 3 wil gaan. Een concurrent voor de 1 en de A-klasse lijkt mij ook wel leuk. Een jaguar hatchbak, klinkt wel goed. En als er iets is wat ze goed kunnen is het mooie wagens maken dus daar zal het al niet aan liggen dan...

DC 09:31
afbeelding van DC

De XF Sportbrake komt terug op de markt 2018-2019. Focus ligt nu eerst op F-Pace aangezien deze 2 à 3.000€ duurder is dan de XF berline (zoals sportbrake vroeger). Volgend jaar volgt de Jaguar E-Pace (kleine F-Pace) dus zal ook een leuke toevoeging zijn. Jaguar komt ook uit met een Plug-in Hybrid en full electric tegen 2018-2019. Ook komt er een volledig nieuwe XJ en gaat het design volledig veranderen aangezien deze niet meteen heeft aangeslagen zoals de 7-reeks, S-klasse en A8. Dus er staat nog wat te aan te komen bij Jaguar! :)

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws