Vraag: Heb jij gisteren naar huis moeten zwemmen?

vraag-regen

Compleet rampenweer was het gisteren, want de regen viel met bakken uit de lucht waardoor meer straten blanco, dan droog stonden. Hoe erg was het op jouw terugrit van het werk? Traag en gestaag, of bootje varen?

Meer dan 450 kilometer file was gisteren geen uitzondering op de Belgische wegen. Daar zorgden enerzijds de nodige stakingen voor, anderzijds het feit dat het ouden wijven regende waar je nog geen hond in zou uitlaten. Met overstroomde wegen, omgevallen bomen en plaatsen waar de omgevallen boomstammen dobberde op de ondergelopen wegen. Kortom; geen pretje.

De avondspits was daardoor op z'n minst snedig. Hoe erg was het bij jouw terugrit naar huis? Heb je de waterdichtheid van je auto moeten testen?

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 7 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties (7)

Plaats een reactie
Evo x 12:08
afbeelding van Evo x

't Was wel glad want in bocht die 'k anders ook vrij vinnig neem begon achterkant eigen leven te leiden. 4 bandjes lopen toevallig tegelijk op hun laatste, misschien daarmee.

Glenn 12:18
afbeelding van Glenn

Water in de botten (motor) maar voor het overige viel het wel mee.
Wel jammer dat de gemiddelde chauffeur bij regenweer iedere vorm van rijvaardigheid verliest en als een kip zonder kop maar wat rondzwalpt op de autosnelweg. Al een geluk is het rechterbaanvak steeds leeg op de E40, kun je daar tenminste nog rustig rijden zonder iedere 30 seconden een noodstop te moeten uitvoeren.

Ponrow 12:27
afbeelding van Ponrow

het was best wel glad. paar keer dat de ASR wilde opspringen.
1 aanrijding gezien onderweg maar de rest van de rit kom ik gelukkig bijna geen kat tegen. Nadeel van die regen is een hele plas rond je auto de volgende morgen als je wilt instappen :D

Quin 12:46
afbeelding van Quin

Gelukkig heb ik de maandag m'n thuiswerkdag :-)

Deze morgen was het met de mist redelijk chaos, vond ik. Onbegrijpelijk dat het gros van de chauffeurs enkel vlot kan rijden in droog weer (en dan nog). Het is toch echt niet moeilijk om je snelheid te rijden als er wat mist/regen/felle zon/... is, toch?

Yannick 13:38
afbeelding van Yannick

Gisteren boodschappen gaan doen in Schoten... Bredabaan stond op de meeste delen geheel blank. Ondermeer een Aston Martin Cygnet gezien die tot aan zijn mistlichten in het water zat. Sommige wagens zorgden voor een vloedgolf op het naastgelegen fietspad van dik twee meter hoog. (Kinds plezier maar erg veilig is dat niet)

De parking van Carrefour kon het trouwens ook maar amper aan... Vrijwel iedereen met natte voeten ofwel de winkel binnen of de auto inladen terwijl hij in 10 cm water staat. Zelf toch men wagen even verzet nadat ik men schoen zag verdwijnen bij het uitstappen.

Ik ben zo één van die uitzonderingen dat dit weer minder lastig vind dan 32°C zon en zweet. Erg veel last had ik er dus niet van :-p

Kevin 14:26
afbeelding van Kevin

moest niet werken gisteren. Ben wel gaan uit eten met de vriendin en toen we daar vertrokken hebben we even in wat dieper water gezeten. Maar voor de rest, gewoon regenweer naar mijn gevoel.

marsken 15:22
afbeelding van marsken

Roeselare 85l in 12u, 92,5l in 24u. Op de weg waren de waterfonteinen hoger dan de wagen zelfs bij lage snelheid, het leek alsof het water uit de grond kwam.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws