Vraag: Heb jij al 'ge-Uberd'?

br-5223_chinaoctdrive15_mg_2360

Door de samenwerking met Leaseplan is Uber weer een stapje dichter tot het overhoop halen van taxidiensten zoals we ze tot nog toe kennen. Jij ooit al zo'n Uber opgeroepen?

Je laten vervoeren door Jan-en-alleman, je zou denken dat er veel op tegen zijn. Toch is alternatieve taxidienst Uber een grote hit wereldwijd. Een dienst waarbij je via een applicatie kan vragen door opgehaald te worden door een chauffeur van Uber. Geen opgeleide privéchauffeur trouwens. Wel gewoon iemand met een auto die snel wat bij wil verdienen.

Een systeem dat de huidige taxidienst met wetten en regels zwaar ondermijnt natuurlijk. Niet enkel door de uitvoering maar ook door de veel lagere prijs. En vooral die prijs is aanlokkelijk voor het cliënteel. Daarom:

Jullie ooit al een Uber genomen?

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 2 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
Adriaan 17:00
afbeelding van Adriaan

In Panama heb ik echt al veel een uber gebruikt, we hadden zelf een huur auto daar, maar in Panama city toch constant gebruik gemaakt van uber. Wat een gemak en luxe. Tegen echt zeer redelijke prijzen. Geen geonderhandel over de prijs, geen gezever.

Yannick 20:52
afbeelding van Yannick

Wij hebben in Melbourne, Australië een paar keer geüberd. Daar is dat zo normaal als een bus nemen. Iedereen pakt daar voor vanalles een uber en er zijn er zéér veel die er blijkbaar een bijverdienste van maken na/voor hun uren. Ik werk in shiften en zou dat ook wel zien zitten. Wat rond-cruisen tijdens de dode momenten voor en na de shift.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws