Vraag: Wat is de ultieme Playboy-mobiel

playboy-car

Vandaag bereikte ons het nieuws dat Playboy-oprichter Hugh Hefner overleden is op 91-jarige leeftijd. Waardoor we maar op één manier een mooi eerbetoon kunnen leveren. Met een vraag, naar jullie toe. Wat is dé ultieme Playboy-wagen?

Een instituut, zo kan je Playboy best noemen. Wat begon als een lifestylemagazine voor mannen in de jaren 50 groeide uit tot één van de sterkste merknamen op de wereld. Vaak gelinkt aan bloot, dat wel maar Playboy was niet zo maar een naaktboekje. Het was een magazine voor de eeuwige vrijgezel met genoeg geld in de bank en een gezonde interesse in vrouwelijk schoon. Waardoor 'Playboy' een begrip werd.

Met het overlijden van Hugh Hefner, de oprichter van het imperium, is het tijd om samen op zoek te gaan naar dé ultieme wagen die een Playboy zou rijden. Dan hebben we het niet over die gast die elk weekend in de lokale discotheek vrouwen probeert op te scharrelen met de sleutels van zijn dertiendehandse Porsche Cayenne van de eerste generatie. Nee, we hebben het over een James Bond-esque vrijgezel die leeft in de jetset en zich geen zorgen hoeft te maken over centen.

Wat is volgens jullie de ultieme Playboy-mobiel?

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 3 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties (3)

Plaats een reactie
Leo Nidas 12:23
afbeelding van Leo Nidas

Velen denken hun wagen dat hun 'Playboy-gehalte' opkrikt.
De meesten die dit van zichzelf denken zijn echter eerder een PLEE-boy.
;-)

Ricardo 12:44
afbeelding van Ricardo

Een corvette cabrio of iets meer naar mijn smaak en eleganter een mustang cabrio

Johan 11:57
afbeelding van Johan

RR Phantom drophead coupé, maar in een classy zeeblauw lak gecombineerd met mat aluminum moterkap & houten afdekking van de kap :-)

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws