Autofans Tour 2018: Jullie waren geweldig!

Autofans-Tour-2018

Tien jaar Autofans dit jaar, waardoor een ontmoeting met onze fans niet kon ontbreken. In de vorm van een rondrit doorheen Zeeland bijvoorbeeld. Jullie waren talrijk, goedgezind en gewoonweg geweldig! Een ode aan de fans, de Autofans.

Knappe plaatjes, vette rijtesten, wilde avonturen en plezierige medewerking van automerken ten spijt; Autofans was niet geweest wat het nu is zonder jullie, de fans. Waardoor we het eens niet over een nieuwe Britse sportwagen, facelift van een Duitser of een start-up uit China gaan hebben. Wel over het belangrijkste goed voor onze redactie; de Autofans.

Een uitstervend ras, wordt er wel eens gezegd. Wij denken daar anders over, want de passie voor auto's kent geen leeftijd, grenzen of (lage emissie) zones. Dat bleek nog maar eens tijdens de Autofans Tour van het voorbije weekend. Of je nu kwam aandraven met een Holden Ute, klassieke Porsche, rappe Hyundai of freaking McLaren, iedereen had respect voor elkaars dierbaarste bezit. Ongeacht hoe grijs de kruin of hoeveel groen er nog achter de oren zit.

Autofans-Tour-2018

Want de automobiel wordt dan wel verfoeid, stuur een zestigtal droommachines over een uitgestippelde route en je krijgt spontaan spotters, duim-opstekende fietsers en - vooral belangrijk - jonge kinderen die helemaal wegdromen langs de baan. Je zal het misschien niet beseffen maar door dit weekend deel te nemen aan de Autofans Tour heb je misschien het leven van een jonge kornuit een gehele wending gegeven. Van het verzamelen van voetbalstickers naar het zeuren achter speelgoedauto's in de supermarkt, zoiets.

Autofans-Tour-2018

Waardoor we nog maar eens willen onderstrepen hoe belangrijk jullie zijn. Want in tijden van grijze leasingbakken, slaapverwekkende crossovers en zoutloze MPI-torretjes in stadswagentjes is het des te belangrijker dat er nog Autofans zijn die leuk metalen vierwielgerief kopen, onderhouden en willen delen met de wereld. Waardoor een MX-5, GT-R of Delta Integrale in realiteit zoveel belangrijk is dan een weggestoken P1 of LaFerrari.

Bedankt!
Team Autofans

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie