Adieu Top Gear test track: de vijf beste momenten

top-gear-test-track

Triest nieuws, het Top Gear test track is ten dode opgeschreven en dat is reden genoeg om nog eens de mooiste, beste, grappigste en ergste momenten op een rij te zetten.

Top Gear's test track verdwijnt voor een “goed” doel”, als het een troost mag zijn. Het Dunsfold Aerodrome zal plaats maken voor maar liefst 1.800 huizen, parken en sportfaciliteiten. 540 woningen zullen lage-budget woningen zijn aangezien er nu een enorm probleem is voor jonge gezinnen om betaalbare huizen te vinden. Trekt de pijn in jullie hart al iets weg? Sinds 2002 hebben de jongens van Top Gear een heleboel wagens en bekendheden over de vloer gehad. De snelste straatlegale wagen was de McLaren 675 LT met een tijd van 1:13.7, terwijl een Renault R24 Formule 1-wagen het traject in amper 59 seconden kon afleggen.

Koenisegg CCX

Eén van de meest pijnlijke momenten om te zien op de test track was toen de Koenigsegg CCX grip verloor waardoor hij in de banden werd gelanceerd. Meer dan 800 pk en een te kort aan downforce werd de Stig jammer genoeg te veel.


Lewis Hamilton

Heel wat grote naam uit de Formule 1 hebben hun kans gekregen om zich rond Gambon en Chicago te gooien. De heel jonge Lewis Hamilton liet wat grote namen een poepje ruiken op een vochtig en olie bedekt-circuit.


Ariel Atom

Bij deze Ariel Atom leggen we de nadruk niet op het snel rondje rond het circuit. Dit keer genieten we van de smoeltrekkerij van Jeremy Clarkson of wat de Atom met de smoel van Jeremy doet. Voor deze beelden zijn woorden niet sterk genoeg.


Zenvo ST1

We spraken bij de Koenigsegg CCX over één van de meest pijnlijke momenten die we ooit op de test track te zien kregen, deze is ook best pijnlijke om te zien. De Deense Zenvo ST1 is op het circuit van Top Gear tot een vroegtijdig brandend einde gekomen. Niet voor gevoelige kijkers.


Renault Formule 1

Hier is de kans om te zien hoe Lord Stig het snelste lapje aflegt op het fameuze circuit. De kwaliteit van het beeld is niet top, al geeft het je wel perfect een gevoel van wat voor snelheden Stig kan halen op Top Gear's test track.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie