Help, sneeuw! 6 4x4's voor elk budget

Sneeuw

Schreeuw hulp! Want de eerste sneeuw van de winter is gesignaleerd in Vlaanderen. Tijd voor een 4x4 voor elke portemonnee?

Sneeuw en België, een combinatie die vele mensen angst inboezemt. Gladheid, vuile wegen en 30 km/u; niet iedereen is fan van deze witte schoonheid. Wat voor de éne een grote speeltuin voorstelt, is voor andere de grootste hel. Jullie willen een 4x4 om deze winter te strijden te trekken? Bekijk even onze lijst.

- 5.000 euro

Voor dit geld mag je niet al te veel verwachten en natuurlijk geen nieuwe wagen. We schuimden de tweedehandsmarkt af naar wat er mogelijk is. Een 4x4 op budget kan je vinden in de vorm van een Nissan Navara, Toyota RAV 4 en -jawel- een Fiat Panda met minder dan 100.000 kilometer! Koopje van de eeuw?

Fiat Panda 4x4

5.000 - 10.000 euro

Hoe hoger de prijs, hoe prachtiger grief dat we kunnen gaan bekijken. In dit budget zijn er betere exemplaren van de Toyota RAV 4 terug te vinden. Verder is er voor dit budget ook een BMW X3, Volkswagen Touareg, Opel Antara, Suzuki Jimny en een Jaguar X-Type 4x4. Die laatste kenden jullie misschien zelfs niet. Steeds met minder dan 100.000 km.

Jaguar X-type 4x4

10.000 – 15.000 euro

In deze klasse krijg je jongere wagens die nog wel wat kilometers kunnen vreten. Een Suzuki Grand Vitara, Dacia Duster, Ford Kuga, Skoda Yeti en ongelofelijk maar een fameuze quattro! Wel even duidelijk maken dat het Audi A3 met quattro is...

Skoda Yeti 4x4

15.000 – 20.000 euro

Nog steeds even kijken op de tweedehandsmarkt waar je voor dit geld een Ford Ranger, Audi Q5, Mini Cooper S Countryman en Volkswagen Passat kan vinden. Nog steeds voor de duidelijkheid: we praten nog steeds over 4x4 aangedreven wagens. Bij de nieuwe modellen kan je bijvoorbeeld een Suzuki Ignis en Dacia Dustser vinden.

Suzuki Ignis 4x4

20.000 – 50.000 euro

Hier hebben we een heel brede markt. Gaan we wat snuffelen tussen de tweedehandsmodellen dan kan je terecht komen bij krachtigere rakkers zoals een Audi TTS, Mercedes-AMG GLA 45, BMW M135i, Ford Focus RS (ook nieuw) en noem maar op. Bij de nieuwe modellen is een BMW X1 mogelijk en zelfs een “minder goed uitgeruste” X3. De grootste Europese Ford -de Edge- valt ook onder de mogelijkheden als ook de Dacia Duster die begint bij 20.600 euro.

Ford Focus RS

+ 50.000 euro

Je kan zowat alles op de markt aanschaffen. Op de tweedehandsmarkt kan je even kijken bij een Lamborghini Gallardo en betere modellen van de Audi R8 en Nissan GT-R. Verder zouden wij even gaan kijken bij een Jaguar F-Pace, Audi A7, Porsche Macan, … Te veel om op te noemen.

Porsche Macan

Wat zouden jullie doen met elk budget?

Laatst gepubliceerd

Reacties (3)

Plaats een reactie
JL 09:31
afbeelding van JL

Yep, goed door de sneeuw ploegen met de "Lamborghini Gallardo en betere modellen van de Audi R8 en Nissan GT-R". Die hebben al zo'n af fabriek een sneeuwschep. Niet eens in optie, zo'n spoiler.

Uw reactie