Eikes: Vijf auto's die andere auto's baren

Je kent het wel. Je ziet een auto en plots zie je er iets anders in. Een lachend gezicht, of hé wacht, is dat nu de lijn van een andere auto?

Het lijkt alsof autoconstructeurs soms easter eggs in het design van hun auto steken. Niet in de vorm van kleine gimmicks of verwijzingen naar films maar wel omdat je er een andere auto in ziet.

Kijk maar even naar onderstaande auto's. Als je lang genoeg kijkt, zie je er andere auto's in. Alsof ze een andere auto baren. De geboorte van een auto? Het zou zo wel eens kunnen gegaan zijn.


BMW i8

Ah, dààr verstoppen je ouders de Porsche 911 die je voor Sinterklaas wil.


Citroën C4 Picasso

Als je het gevoel wilde hebben met een Mustang te rijden, maar die vijf of zeven zitplaatsen toch écht nodig hebt.


Opel Insignia Sports Tourer

In de koffer is er zoveel plek dat ze er nog een ander modelletje hebben ingegooid. Het gaat om veiligheidsverlichting, omdat in de vorige generatie Insignia de achterlichten helemaal mee omhoog gingen met de kofferklep.


Fiat Multipla

Het lijkt alsof uit de deuren van de Multipla een andere auto naar boven groeit. Kijk maar goed, de fietser op de foto kan het ook niet geloven.


Hyundai Kona

Laat deze even op je inwerken. Onder de reguliere Hyundai-verlichting opent zich plots een hele wereld rond een andere verlichtingsopbouw.

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
Steve Clerckx 22:27
afbeelding van Steve Clerckx

Allemaal even lelijk..

Quinten 11:58
afbeelding van Quinten

Laat ons de Nissan Juke niet vergeten, die heeft net een Micra opgegeten!

Uw reactie