Vrijdag Fandag: Mercedes-AMG C 43 4MATIC (Video)

Vrijdag-Fandag-Mercedes-AMG-C-43

Bakkersauto, een koosnaampje voor de Citroën's Berlingo en Peugeots Partner van deze wereld. Simpelweg omdat die camionettes vaak worden gebruikt door - jawel - bakkers. Dries, een bakker uit Aarsele denkt daar duidelijk anders over. Want zijn broodautomaattransport is een C 43 AMG. In stationtrim uiteraard.

Moest je het nog niet weten, in zijn vrije tijd houdt vaste Autofans-reageerder Technopatat zich ook bezig met zijn bakkerij. Een échte Autofan als beroepsbakker, dan kan je moeilijk een 60 pk sterke Berlingo op de oprit verwachten. Daarom dat Dries De Brabander - Technopatat in het dagelijkse leven - maar op zoek ging naar een praktische stationwagen. Een Mercedes C-Klasse bijvoorbeeld... met 367 pk.

Jep, Bakkerij 3S in Aarsele gebruikt een Mercedes-AMG C 43 4MATIC om brood te transporteren. Een station-AMG die dus gebruikt wordt, het laagje bloem en meel in het interieur inclusief. Daar kan je enkel maar respect voor hebben.

Laatst gepubliceerd

Reacties (9)

Plaats een reactie
Speedy_430 09:47
afbeelding van Speedy_430

Toch 1 van de zaligste daily wagens van de streek !

Carlos 09:47
afbeelding van Carlos

*waar zijn die “thumbs-up” emoticons hier* :-p.

Wim 10:31
afbeelding van Wim

komen er aan! :p

Justin Beemer 10:36
afbeelding van Justin Beemer

Mooie wagen Dries! De binnenbanen van Aarsele zijn terug een stuk onveiliger geworden :)
Ging die volgende wagen geen Suzuki Swift sport worden?

Techno Patat 15:19
afbeelding van Techno Patat

Ik wacht nog steeds tot ik jou er nog eens terug tegenkom :-)? Maar ik mijd de westhoekstraat eigenlijk, te drukjes ;-)!

Neenee, de swift vind ik geniaal, net als de gemiddelde Ferrari trouwens. Maar dat wil niet zeggen dat ik ze ga kopen sie :D!

Optimus 13:20
afbeelding van Optimus

Nice! ;)

Jos D. 09:39
afbeelding van Jos D.

Nice !!!

Steven 20:59
afbeelding van Steven

Prachtige wagen!
Verbruik is wat hoger dan gemiddeld, maar jaarlijkse taks valt nog mee denk ik. Zo irrationeel is die keuze nog niet.
Nieuw gekocht?

Techno Patat 01:41
afbeelding van Techno Patat

Dankuwel :-)! Was ik eigenlijk wel eerst van plan, maar de jonge sterren in Duitsland staan zo voordelig en de (garantie)voorwaarden die je krijgt zijn identiek dezelfste als bij een nieuwe. Dus is het een jonge ster geworden die ik zelf geïmporteerd heb :-)!
Dan past er plots een quasi full option binnen het budget, en ik had geluk dat deze maar net over de Duitse grens stond. Dus een dagje op en af om te gaan kijken en een dagje op en af om op te halen. Als autoliefhebber kan je dat geen tijdsverspilling noemen hé :D?

Jaarlijkse taks is een 800€, inschrijvingen een 1.600€! Beiden vallen inderdaad nog net binnen wat ik wil geven aan vadertje staat. Het verbruik valt me ook mee, ik heb een zware en speelse voet (dat van launch control is niet overdreven :D.)en zit nu na 17.000km aan gemiddeld 13l/100km. Met een voet met meer zelfbeheersing is 10l gemiddeld zeker mogelijk. Maar dat wil je niet, veel te leuke motor.

Uw reactie